Home Hírek Hiányzik három oldal a magyarul megjelent L.J. Shen kötetből

Hiányzik három oldal a magyarul megjelent L.J. Shen kötetből

Csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit – tartja a mondás. Az Álomgyár Kiadó tegnap adta közzé a hírt, hiányzik három oldal A Csóktolvaj című L.J. Shen kötet 16. fejezetéből.

A kiadó cseréli a hibás köteteket, az újak két héten belül elkészülnek. Aki szeretné, ide kattintva elolvashatja a hiányzó oldalakat. Alább megnézhetitek az Álomgyár közleményét.

Kedves Olvasóink!

Sok jó és izgalmas dolog történik velünk, de most egy kellemetlen helyzet miatt kell írunk nektek. Sajnos bakiztunk és a nyomtatásba került LJ Shen A csóktolvaj című könyv végleges változatából kimaradt körülbelül 3 oldal (16. fejezet egy része).

Bár a fordítás még megvan, sajnos az egyik későbbi fázis alkalmával kitörlődött egy rész. Erre ma egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket.

Ezúton is kérünk elnézést mindenkitől, aki már megvette a könyvet. Megkértük az összes kereskedő partnerünket, hogy vegyék le a vásárolható kínálatból és szállítsák nekünk vissza. Közben ma el is ment nyomdába a javított változat, ami körülbelül 2 hét múlva lesz kész.

Aki szeretné, azoknak a hibás könyvet mi is és a többi kereskedő is cserélni fogja, amint elérhető lesz a javított változat.

Addig is ezen a linken el tudja mindenki olvasni a 16. fejezetet: http://www.alomgyar.hu/LJShen_ACsoktolvaj_Tizenhatodik_fejezet.pdf

Ezen a linken tudjátok előrendelni LJ Shen könyveit, így kaptok értesítést, amikor újra kapható: http://www.bookline.hu/szerzo/l-j–shen/12892812?page=1

Még egyszer elnézést kérünk!