Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Új design a Sorok Között könyves blogon

Az utóbbi két napban nagy munkában voltam, ugyanis végre elkészült az új design az oldalra. Az előző külsőt is szerettem ám, viszont pár hónapot leszámítva a Sorok Között 2016-os indulásától ugyanez a külső lett használva, és előtte a Media Addict oldalamon is ez volt pár évig, szóval, mondhatni beleuntam.

Az új külső érzésem szerint letisztult, áttekinthető és jól olvasható, legalábbis ez volt a célom, miközben létrehoztam. Leginkább laptopon vagy számítógépen mutat jól, mondjuk ez az összes weboldalra igaz. Remélem ez a külső a ti tetszéseteket is ugyanúgy elnyeri majd, mint az enyémet.

Pár apróbb hiba azért még bőven lehet az oldalon, egy-két részt frissíteni kell, ezeket igyekszem majd mielőbb megvalósítani és kijavítani. Ha netán láttok valahol gondot, jelezzétek bátran üzenetben mondjuk facebookon vagy instán. Előre is köszönöm!

Ami számomra a legnagyobb meglepetés, az a fejléc. Be kell valljam, régen nem rajongtam a rajzolt borítókért, így a régi énem el se hitte volna, hogy valaha ilyet készítek majd. A fejlécen ugyanis általam szeretett LMBTQ borítókról találtok képeket, a jobb szélső a Téged kérlek karácsonyra című könyvem borítójáról származik, hogy így legyen teljes a kép. Persze a szerelem az szerelem, így nem csak LMBTQ, hanem mindenféle könyvről találtok továbbra is tartalmat az oldalon. Ezzel együtt szeretnék majd az LMBTQ tartalomra is hangsúlyt fektetni, különösen mert jelenleg ezeknek a köteteknek a könyvesbolti értékesítése nehezen megoldott a homofób törvény miatt.

Miközben az oldalon dolgoztam, akaratlanul is eszembe jutott a múlt. 2008-ban nyílt meg a Sorok Között elődje, a Media Addict oldalam. 15 éve már, hogy aktívan blogolok és osztom meg a véleményem könyvekről, filmekről, a világ történéseiről, 15 éve közlöm az engem (is) érdeklő híreket, érdekességeket. Ez nagyon hosszú idő, rengeteget változott a világ, és vele együtt én is.

Egy biztos: a blogolást továbbra is élvezem, és bár vannak hullámvölgyek – miben ne lennének?, – de még mindig a világot jelenti számomra, ha az ajánlásomra elolvastok egy könyvet, vagy megnéztek egy filmet. Mindig öröm adni valamit a hazai könyves közösségnek, és legyek akárhány éves, úgy érzem, ez nem fog változni.

Köszönöm, hogy itt vagy! Remélem az elmúlt 15 évben tudtam olyan tartalmat nyújtani számodra, amit értékesnek éreztél. Érezd jól magad a megújult külsejű oldalon, ha van kedved, kövess be, én pedig érkezem az újabb tartalmakkal és érdekességekkel.