Home Megjelenésre várva Megjelenésre várva: Mia Sheridan – Stinger: A Skorpió fullánkja

Megjelenésre várva: Mia Sheridan – Stinger: A Skorpió fullánkja

Várhatóan ősszel meg is jelenik Mia Sheridan újabb sikerkönyve, a Stinger: A Skorpió fullánkja Sándor Alexandra Valéria fordításában.

Az írónőtől korábban a Leo, és a Leo esélye könyveket olvastam, egész kellemesek voltak. A Stinger is A szerelem csillagjegyében sorozat része, ám ezúttal egy új szerelmespár kalandjaiért szurkolhatunk.

Alább megnézhetitek a gyönyörű magyar borítót, és persze a fülszöveget is. Gyanítom, felkelti jó pár olvasó érdeklődését 😉

stinger

Mia Sheridan – Stinger: A Skorpió fullánkja

Grace Hamilton az a lány, akinek mindig van egy terve. Pontosan tudja, merre tart az élete, és büszke magára, amiért mindig célt ér. Még sohasem lépte át a határokat, nem foglalkozott a saját vágyaival, és azzal sem, hogy kinek akar ennyire megfelelni.

Ám egyszer csak találkozott Vele…

Carson Stinger semmilyen szabályt nem tart be, csakis a sajátját. A felnőtt szórakoztatóiparban dolgozva mit sem törődik vele, hogy mit gondolnak róla mások. Egyik napról a másikra él, cél és terv nélkül. Tudja, mit akarnak tőle a nők, és azt hiszi, csupán ennyit is tud nyújtani nekik.

Ám egyszer csak találkozott Vele…

Miután a sors arra kényszerítette őket, hogy összezárva töltsenek el néhány órát, mindketten megváltoznak. Ám két olyan ember számára, akiknek találkozniuk sem lett volna szabad, lehetetlen felülemelkedni a teljesen különböző valóságuk határain.

Legalábbis egyelőre…