Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A szerelem elmélete: Íme az új Ali Hazelwood könyv magyar borítója és fülszövege!

Szerencsére a Maxim Kiadónál folyamatosan érkeznek Ali Hazelwood könyvei, aminek kifejezetten örülök, mert nagyon megszerettem az író stílusát. A legújabb kötete A szerelem elmélete címet viseli, és 2023. szeptember 28-án fog megjelenni. Íme a magyar fülszöveg és a borító!

* Elolvasnád? Rendeld elő ide kattintva! *

Ali Hazelwood – A ​szerelem elmélete

Elsie ​Hannaway elméleti fizikust végül utoléri számtalan élete. Nappal tanársegéd, rengeteget gürizik és termodinamikát tanít abban a reményben, hogy állandó állást kap. Más napokon Elsie úgy pótolja ki nem létező fizetési csekkjét, hogy felajánlja a szolgálatait kamubarátnőként, felhasználva tökéletesre fejlesztett „emberek kedvére tevő” képességét, hogy azt a verzióját alakítsa, amelyikre az ügyfélnek szüksége van.

Legyünk őszinték, ez így elég klassz; aztán a gondosan felépített Elsie-verzum darabokra hullik. Mert Jack Smithről, a kedvenc ügyfele bosszantóan vonzó és arrogáns bátyjáról kiderül, hogy ő az a kőszívű kísérleti fizikus, aki tönkretette a mentora karrierjét és az összes elméleti fizikus hírnevét aláásta. És ő az a Jack Smith, aki az MIT fizika tanszékét irányítja, és Elsie és álmai munkája közé áll.

Elsie felkészül a tudományos szabotázs totális háborújára, de… azok a hosszú, mélyreható pillantások… Hogy ha a férfival van, akkor nem kell másnak lennie, mint önmagának? Amikor kísérleti pályára áll, vajon készen áll a szerelemmel kapcsolatos legféltettebb elméleteit átültetni a gyakorlatba?