Home Szösszenetek Jó a hangulat a Shadowhunters forgatásán – lesd meg képeken!

Jó a hangulat a Shadowhunters forgatásán – lesd meg képeken!

Jó ütemben zajlik a Shadowhunters második évados forgatása. Már a Maiát alakító Alisha Wainwright is munkába állt, szemmel láthatóan jól kijön a többi színésszel.

Hosszadalmas munka vár a srácokra, hiszen a második évad már húsz epizódos lesz, amit várhatóan ketté bontva, tíz-tíz részben mutat majd be a Freeform. A premierre valószínűleg januárban kerül sor, és bevallom, már nagyon várom.

Alább összegyűjtöttem pár fotót a forgatásról, ezeket javarészt a színészek osztották meg az Instagram oldalukon. Ide kattintva egy korábbi válogatást is átböngészhettek, lejjebb görgetve pedig az újakat.

shadowhunters-masodik-evad-forgatas-00 shadowhunters-masodik-evad-forgatas-01 shadowhunters-masodik-evad-forgatas-02 shadowhunters-masodik-evad-forgatas-03 shadowhunters-masodik-evad-forgatas-04 shadowhunters-masodik-evad-forgatas-05 shadowhunters-masodik-evad-forgatas-06 shadowhunters-masodik-evad-forgatas-07 shadowhunters-masodik-evad-forgatas-08 shadowhunters-masodik-evad-forgatas-09 shadowhunters-masodik-evad-forgatas10 shadowhunters-masodik-evad-forgatas11 shadowhunters-masodik-evad-forgatas12 shadowhunters-masodik-evad-forgatas13 shadowhunters-masodik-evad-forgatas14 shadowhunters-masodik-evad-forgatas15 shadowhunters-masodik-evad-forgatas16 shadowhunters-masodik-evad-forgatas17 shadowhunters-masodik-evad-forgatas18 shadowhunters-masodik-evad-forgatas19 shadowhunters-masodik-evad-forgatas20 shadowhunters-masodik-evad-forgatas21