Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Mi van, ha pont nekünk sikerül? – Jön magyarul Adam Silvera és Becky Albertalli könyve!

A Mindketten meghalnak a végén hatalmas sikere után se mertem annyira reménykedni, de szerencsére az álmaim valóra váltak, ugyanis a Menő könyvek elhozza magyarul Adam Silvera és Becky Albertalli duológiájának az első kötetét.

Igen, ez is egy LMBTQ romantikus könyv, aminek pár éve ráadásul a filmes jogai is elkeltek. Becky és Silvera stílusa pedig annyira eltérő, egyikük cuki, a másikuk pedig szívszorító történeteket ír, így kifejezetten várom, hogy ez miként egyedül majd ebben a történetben.

A Mi van, ha pont nekünk sikerül? 2023. október 03-án várható magyarul, ide kattintva előrendelhető, alább pedig a magyar fülszöveget is megnézhetitek.

Adam Silvera & Becky Albertalli – What If It’s Us? – Mi van, ha pont nekünk sikerül?

ARTHUR csak a nyarat tölti New Yorkban, de ha valamit megtanult a Broadwayen, az az, hogy az univerzum akkor is képes elsöprő románcot produkálni, amikor a legkevésbé számítunk rá.

BEN úgy gondolja, hogy az univerzum inkább törődjön magával. Ha az univerzum az ő pártját fogná, akkor most nem egy dobozt kellene cipelnie a postára tele a volt barátja holmijaival.

De amikor Arthur és Ben csomagfeladás közben egymásba botlanak, akkor vajon pontosan mit is tartogat számukra az univerzum…?

Talán semmit. Végtére is, szakítanak.
Talán mindent. Végtére is, újra összejönnek.

De mi van akkor, ha háromszori újrakezdés után sem sikerül összehozniuk az első randit?
Mi van, ha Arthur túlságosan igyekszik, hogy működjön, Ben pedig nem eléggé?
Mi van, ha az élet tényleg nem olyan, mint egy Broadway-darab?

De mi van, ha mégis?
Mi van, ha nekünk sikerül?

A két, kritikusok által is elismert bestselleríró, Becky Albertalli és Adam Silvera egyesítette tehetségét ebben az okos, vicces és szívből jövő együttműködésben, amely két nagyon különböző fiúról szól, akik nem tudják eldönteni, hogy az univerzum összehozza őket – vagy szétszakítja egymástól.
18+