Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Visszatérnek az eredeti sztárok az új Bűbájos boszorkákra?

Az itthon is kultikussá lett Bűbájos boszorkák rebootja 2018. október 14-én startol el a The CW műsorán. A kreátor pedig pont nemrég nyilatkozta, hogy nagyon szeretnék, ha az eredeti bűbájosok is vendégszerepelnének a sorozatban.

Alyssa Milano, aki nyolc éven át volt főszereplő a Bűbájos boszorkákban, nyilatkozott is ezügyben. Elmondása szerint nagyon örült volna, ha már a kezdetektől kezdve bevonják őket a készíték a reboot elkészítésébe.

A színésznő ki is jelentette, hogy „ez a hajó elúszott számára”, tehát nem kíván szerepelni a sorozatban, de reméli, hogy az új Bűbájos boszorkák is ugyanolyan pozitív hatással lesz az új generációra, mint anno az eredeti.

Shannen Doherty még januárban nyilatkozott az új sorozatról, aki szerint szörnyű és sértő az, hogy viccesnek és feministának nevezik az új Bűbájost, hiszen anno az eredeti is pont ilyen volt. Holly Marie Combs is durván kiakadt már a kezdetekkor.

Mindebből tehát sejthető, hogy nincs sok esély a régi karakterek cameójára, amit én speciel sajnálok, hiszen jó lett volna összekapcsolni a két sorozatot, mint anno a 90210-nél, vagy a Melrose Place-nél tették. De persze soha ne mondd, hogy soha 🙂