Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Letarol: Új sötét románc a Rázós Könyvek között!

Tillie Cole neve nem ismeretlen a magyar olvasók előtt, ugyanis pár éve megjelent itthon is Az első csók című regénye. Most újabb regénnyel mutatkozik be a magyar olvasók előtt, a Letarol című kötete a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában érkezik a rázós könyvek közé.

Igen, ez Az első csókkal ellentétben egy kemény, sötét románc lesz, szóval csak akkor érdemes elolvasni, ha elmúltál 18 éves. Megjelenési dátum még nincs, de magyar fülszöveg igen. Íme!

Tillie Cole – Letarol

*Egy férfi, akit megfosztottak a szabadságától, az erkölcseitől… az életétől.

Fogságban idomították arra, hogy öljön, csonkoljon és mészároljon. A 818-as fogolyból lelkiismeret nélküli, veretlen és megállíthatatlan harcos lett a ringben. Csak az erőszakot ismeri. A halál és a brutalitás a sorsának a kovácsa.

Miután éveket töltött el száműzetésben egy földalatti pokolban, csak egy gondolat jár a fejében: a bosszú… a véres, lassú és erőszakos bosszú.
Bosszút állni azon, aki hazudott.
Bosszút állni azon, aki igazságtalan volt vele.
Bosszút állni azon, aki bűnösnek kiáltotta ki, és ilyenné tette. Egy embertelen szörnyeteggé, egy gyűlölettel teli bestiává.
És senki sem fog az útjába állni, hogy megkapja, amit akar. Egy nő, akit megfosztottak a szabadságától, az erkölcseitől… az életétől.
Kisa Volkova az egyetlen lánya Kirill Volkovnak, az Elhallgattatónak, aki a hírhedt New York-i orosz maffia, a Bratva három főnökének egyike. Védelem alatt éli az életét. De tulajdonképpen börtönben. Az apja olyan durván bánik az ellenfelekkel, és olyan gyümölcsöző és irigyelt földalatti fogadóhelyet üzemeltet – a Barlangot –, hogy túl sok ellenség ólálkodik az ajtajuk előtt.
Kisa arról álmodik, hogy kiszabadul.
Eddigi rövid élete során csak kegyetlenségben és veszteségben volt része. Az apja élet-halálra vívott ketrecharcokat szervező vállalkozásának vezetőjeként csupán szomorúság és fájdalom tölti ki a mindennapjait. A maffiafőnök apja kizárólagos hatalmat gyakorol az ő világukban. De a vőlegénye, Alik Durov sem jobb: a Barlang ötszörös bajnoka, hidegvérű gyilkos, Kisa apja legjobb barátjának a nagyra tartott fia, ráadásul Kisa személyi testőre is egyben – amit a lány igencsak nehezményez. Aliknak sem erőben, sem pedig társadalmi státuszban nincs ellenfele. Kisa életének minden területét irányítja, minden mozdulatát ellenőrzi, folytonos megadásban tartja, amitől a lány halottnak érzi magát belül… aztán egyik este megváltozik minden.

Kisa éppen a felekezetének dolgozik önkéntesként – ez jelenti az egyetlen kibúvót Alik állandó felügyelete alól –, amikor belebotlik egy tetovált, sebhelyes, mégis lenyűgözően jóképű hajléktalan férfiba az utcán. Valamiért mélyen felkavarja az illető: ismerős, mégis tiltott vágyakat ébreszt benne. A férfi nem beszél. Nem kommunikál senkivel. Teljesen menthetetlennek tűnik, Kisának gyorsan el kellene felejtenie… mindkettőjük érdekében.

De aztán hetek múlva hirtelen ez a férfi lesz a Barlang beugró harcosa – Kisa legnagyobb meglepetésére, aki tudja, hogy óriási bajban van. A jövevény nagydarab, kigyúrt, és halálosan kérlelhetetlen az ellenfeleivel; félelmet kelt maga körül a metsző tekintetével.

Kisa mániákusan odavan érte. Vágyik rá. Sóvárog az érintése után. Magának akarja ezt a titokzatos férfit… akit úgy hívnak, hogy Raze.

*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)