Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön magyarul Cardan könyve is, ami A Kegyetlen herceg kiegészítő kötete!

A nagy siker miatt a Könyvmolyképző szerencsére magyarul is elhozza A Kegyetlen herceg kiegészítő történetét, amiben Cardant ismerhetjük meg jobban, és olyan kalandokat is bemutat a kötet, amik a trilógia harmadik része, A semmi királynője után játszódnak. Alig várom, hogy ezt is elolvassam.

A kötet 2023 őszén várható magyarul a Könyvmolyképző gondozásában. Íme az eredeti borító és a magyar fülszöveg!

Holly Black – How the King of Elfhame Learned to Hate Stories – Hogyan gyűlölte meg Elfhon királya a történeteket (A levegő népe 3,5)

*Mielőtt kegyetlen herceggé, majd gonosz királlyá vált volna, kőszívű tündérgyermek volt. A kötet mélyebb bepillantást enged Elfhon titokzatos királyának drámai életébe. Izgalmas részletek The Cruel Prince – A kegyetlen herceg előttről, kalandok, amelyek The Queen of Nothing – A semmi királynője után játszódnak, és ismerős pillanatok A levegő népe trilógiából – mind-mind Cardan szemszögéből.

A Levegő népe sorozat új kötetében visszatérhetünk a szívdobogtató romantikához, veszélyhez, humorhoz és drámához, melyek a világ minden táján elvarázsolták már az olvasókat. Minden fejezethez gyönyörű, megkapó színes illusztrációk készültek, így tökéletes gyűjtői példány régi és új olvasóknak egyaránt. *(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)