Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Borítóleleplezés: Simone Elkeles – Visszatérés a paradicsomba

Hamarosan itthon is megjelenik a Kiűzetés a paradicsomból folytatása. A kötetet már olvastam, nagyon szerettem, szerintem ti is így lesztek vele 🙂

A kiadó ismét saját borítót kreált a kötethez, ami szerintem nagyon menő lett. Alább ti is megnézhetitek minden infóval együtt!

A BORÍTÓ

A FÜLSZÖVEG

A Kiűzetés a Paradicsomból és A vonzás szabályai bestsellerszerzőjétől.

Caleb Becker nyolc hónapja ment el Paradise-ból, és magával vitte a titkot, amiről megígérte, hogy a sírig őrizni fogja. Ha kiderülne az igazság, mindent tönkretenne.

Maggie Armstrong igyekezett erős maradni, miután Caleb összetörte a szívét és eltűnt. Valahogy sikerült továbblépnie. Eltökélte, hogy új életet kezd.

Csakhogy Caleb és Maggie kénytelen együtt részt venni egy nyári kiránduláson. Próbálnak nem törődni az egymás iránt érzett vonzalommal, de az eltemetett érzések a felszínre törnek. Caleb kénytelen szembenézni az igazsággal, hogy mi történt aznap este, amikor Maggie balesetet szenvedett, máskülönben a titok tönkreteszi a kapcsolatukat, és örökre közéjük áll.

Semmi sem tart örökké… még a búcsú sem.

A SZERZŐRŐL

Simone a ’80-as években volt tini, így még mindig túl gyakran használ olyan szavakat, mint a „lemeszel” vagy a „burkolni” – viszont ellenáll a kísértésnek, hogy kék szemhéjpúdert kenjen magára, vagy azt mondja, hogy „tutkeráj”.

Amikor nem ír, középiskolákban tart előadást vagy írást tanít. Szabadidejében túladagolja magát valóságshowkkal és tini filmekkel. Chicago környékén él a családjával és két kutyával.

Simone szeret hallani az olvasói felől. Látogasd meg a http://www.simoneelkeles.com-on!