Home Könyvek listák Puszi, Kitty – 5 ok, hogy miért várom A fiúknak, akiket valaha...

Puszi, Kitty – 5 ok, hogy miért várom A fiúknak, akiket valaha szerettem spin-offját

Spin-off sorozat készült A fiúknak, akiket valaha szerettem filmekhez, a főszereplő pedig Lara Jean kishúga, Kitty. A premier 2023. május 18-án lesz a Netflixen. Én már nagyon várom a sorozatot, el is mondom miért.

#1 – Jenny Han a fedélzeten!

A készítők között ott van a filmek alapjául szolgáló könyvek írója, Jenny Han, például a sorozat első részének a forgatókönyvét is neki köszönhetjük. Emiatt szerintem nem kell aggódnunk azon, hogy hozza-e majd a filmek minőségét a sorozat, és karakteridegen cselekedeteket se várok.

#2 – Jó lesz Kittyt főszerepben látni

A könyvekben nem igazán kedveltem Kitty karakterét, leginkább a második könyvben ment az idegeimre. A filmekben viszont – Anna Catchart alakításának is hála – egy nagyon imádnivaló, karakán, vicces és érzelmes lányt ismerhettünk meg, akinek nagy örömmel nézem végig a szerelemre találását.

#3 – Mi van veletek?

Arról nem találtam infót, hogy Lara Jean, Peter, Margot vagy más régi karakterek visszatérnek-e, de bízom benne, hogy akárcsak említés szintjén is megtudjuk majd, hogy mi történt velük a filmek után. A trailerből már annyi kiderült, hogy a lányok apukája továbbra is boldog házasságban él. Éljen!

#4 – Ó, a helyszín!

Ezúttal Dél-Korea lesz a helyszín, ami szuper. Nem nézek k-drámákat, így ez nekem egy nagyon egzotikus, és kábé sosem látott környezet lesz, ráadásul mindezt Kittynek hála “nyugati” szemmel fedezhetjük fel, amivel kifejezetten szimpatizálok. Már a harmadik Fiúknak filmben is csíptem Dél Koreát!

#5 – A trailer megvett kilóra

Mit is mondhatnék, ez a két perc tökéletesen elég volt arra, hogy teljesen beleszeressek a sorozatba. Érdekes történetszálakat vetettek fel, tetszik, hogy Kitty is meg akarja ismerni az anyukájának a múltját, és hát, romantika terén sem lesz hiányunk, illetve, ez a speciális elit iskola is érdekesnek ígérkezik.

Engem már csak az tenne boldogabbá, ha Jenny Han könyvként is kiadná a történetet, de erről nincs még hír sajnos. A sorozat viszont 2023. május 18-án érkezik meg a Netflixre!