Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A mindenség peremén – Ez a Menő Könyv biztosan megjelenik 2018-ban

Már ki is derült, hogy mi lesz a Menő Könyvek első regénye 2018-ban! Érkezik ugyanis Jeff Giles debütáló műve, A mindenség peremén.

A könyvről megítélése kissé vegyes külföldön, a goodreadsen 3.900 csillagozás mellett 3.53 az átlaga (az ötből), ami nem túl bizalomgerjesztő, de azért nagyon sok a pozitív vélemény is.

Alább megnézhetitek a fülszöveget, és beszúrtam az eredeti borítót is, mert a magyar kiadásnál a Menő Könyvek saját borítót tervezett. Az eredeti is szép ugyan, de nekem itt most a magyar verzió jobban bejön.

A mindenség peremén 2018. január 12-én érkezik magyarul, méghozzá a könyves vloggerként is jól ismert Kormos Kevin fordításában.

Jeff Giles – A mindenség peremén

Megrázó időszakon van túl a tizenhét éves Zoe édesapja hirtelen halála és a közelben élő idős házaspár eltűnése után. Egy rémisztő, viharos éjszakán öccsével együtt támadás éri őket a befagyott tó partján, és váratlanul egy rejtélyes fejvadász siet a segítségükre, akit Zoe X-nek nevez el.

X nem átlagos fejvadász. Alsóvilágból érkezett, hogy begyűjtse az olyan elvetemült lelkeket, mint Zoe támadója. Minden szabályt megszeg azzal, hogy felfedi kilétét Zoe előtt, és ahogy egyre többet tudnak meg egymás világáról, faggatni kezdik a múltat, a sorsukat és a közös jövőt.

Alsóvilág kötelékeit elszakítani azonban egyet jelenthet azzal, hogy mindketten feláldozzák magukat.