Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Könyvkritika: Elle Kennedy & Sarina Bowen – Good Boy: Jófiú

A HIM – Ez a srác sorozat a kedvenc külföldi LMBTQ sztorim, amit eddig olvastam, így kérdés se fért hozzá, hogy el akarjam-e olvasni a spin-offot, pláne azért, mert a könyv eleje Jamie és Wes esküvőjén játszódik. És gyerekek! Naná, hogy megvett kilóra a Good Boy, nagyon élveztem az olvasását.

* Kíváncsi lettél? Szerezd be kedvezménnyel a kiadótól! *

Persze, nem tagadom, a legnagyobb hatást rám az esküvős jelenetek tették. Még ha nem is a fiúk szemén át élhettem át, de így is csodálatos volt látni, ahogy Wesmie megkapja a totális happy endet, egy olyan álomesküvőt, amit minden pár szeretne. Amikor bevonult Blake meglepetése, ott én el is pityeredtem, ahogy a szertartás alatt is, mert annyira megható volt ez az egész. Komolyan, már csak ezekért a Wesmie pillanatokért megérte elolvasni a könyvet, de szerencsére a főhőseink története is kellően érdekes és imádnivaló lett.

A női főszereplőnk Jamie nővére, Jess, aki folyamatosan úgy érzi, hogy csalódást okoz a szeretteinek. Huszonhat éves, és még keresi önmagát, a hivatását, így több mindent kipróbál, de semmit sem élvez igazán, még a rendezvényszervezést sem. Annyira sikerült jól átadniuk a karakterben lévő megfelelési kényszert, annak a vágyát, hogy ne csalódásként nézzenek ránk a szeretteink. Emellett viszont Jess egy nagyon erős személyiség lett, és úgy imádtam azt, ahogy nekivágott az álmainak. A végső hivatás amit talált, több mint tökéletes, és istenien passzol hozzá. Az a két jelenet pedig azzal a bizonyos tinilánnyal teljesen összetört.

Jess szálán pedig imádtam az üzenetet, amit az írópáros átad. Van, hogy az ember csak huszonhat, harminchat vagy ötvenhat évesen találja meg a hivatását, és akkor döbben rá, hogy mi való neki. Olyan nehéz felnőttkorban újrakezdeni mindent, Jess pedig újra beül az iskolapadba, és gürizik keményen, ez pedig annyira motiváló volt. A családja hozzáállását is nagyon szerettem ám, hogy végül támogatják őt, nem pedig lebeszélik. Canningéket eddig is nagyon csíptem, de így, hogy újfent bebizonyították, a szeretet az első, még inkább ők az egyik kedvenc könyves famíliám.

A férfi főhősünk, Blake egy nagyon imádnivaló, édes hokijátékos, aki afféle „nagyranőtt gyerekként” viselkedik néha, máskor pedig előjön a felnőttes, gondoskodó énje. Egyértelműen ő szolgáltatta itt a humorfaktort, már csak ezért, és a beszólásaiért is csak szeretni lehetett a karaktert, de a személyes történetéért is odavoltam. Mikor megismertük a családját, és kiderült, hogy mi történt a múltban csak pislogtam, és nem is akartam elhinni, hogy mennyire jó szíve van ennek a srácnak. A Riley családot is kedveltem ám, üvöltős mama beszólásain iszonyú jókat röhögtem.

Blake és Jess még az Us – Mi kötetben jöttek össze egy röpke délutánra, így ez a rész ennek az utóhatásait fejtette ki, és persze azt, ahogy végre összejönnek. Szerettem, ahogy az írók kicsit elhúzták a happy endet, egyszerűen kellett leginkább Jess karakterfejlődéséhez az, hogy időt adjunk a párosnak, mire tényleg összejönnek. Addig is kaptunk pár tűzforró találkozást, vicces beszélgetéseket, édes, romantikus jeleneteket és olyan beszélgetéseket, amik bizonyították, nem csak Wesmie párosa tökéletes. Hiszen tényleg olyan sokat hozzátettek egymás életéhez, a fejlődéséhez, és támaszként ott voltak a másiknak, amikor bizonytalanok voltak és csalódottak. Ezért is szerettem őket annyira együtt.

Értékelés: 10/10

Ilyen egy igazán jó Rubin Pöttyös regény. Mosolyt csal az arcodra a humoros pillanataival, feltölti a lelked a romantikus jelenetekkel, elpirulsz az erotikus kalandokat látva, miközben a szíveddel végig azért drukkolsz, hogy a két főszereplő összejöjjön. Jess és Blake pedig nagyon megérdemelték a boldogságot.

Ami pedig a Wesmie esküvőt, és a srácok későbbi feltűnéseit illeti, annyira hálás vagyok az íróknak, hogy újra láthattam a kedvenc külföldi LMBTQ párosomat! Remélem, hogy a Eriksson történetében, a Stayben is feltűnnek majd.

Hogy tetszik a borító? Sajnos nekem nem igazán jön be. Maga az ötlet jó, mert megidéz egy jelenetet a könyvből, csak annyira sötét az egész. Ha nem tudnám, hogy kik a szerzők, magamtól biztos nem nyúltam volna a könyvhöz.

Kinek ajánlom elolvasásra? Wesmie és az írók rajongóinak mindenképpen, és azoknak is, akik szeretik az édes, szerethető romantikus történeteket.

* Kíváncsi lettél? Szerezd be kedvezménnyel a kiadótól! *

 • A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Elle Kennedy és Sarina Bowen új sorozatának első részét: Good Boy – Jófiú címmel. A sorozat a PNC nevet viseli, amely a hokisbarátnőkre utal: Pipik és Nejek Clubja. A kezdő történet Blake Riley sztárhokis és Jess Canning egymásra találását meséli el, akiket a HIM sorozatból már ismerhetnek az olvasók. Ha szívesen olvasnád a regényt, kövesd az állomásokat és a játék megfejtéséért cserébe megnyerheted a könyvet a kiadó felajánlásában.

 • Az esküvőszervezéssel veszi kezdetét a regény, így most régi és új esküvői fotókkal játszunk. Ismerjétek fel legalább az egyik hírességet a képekről és írjátok be a sztár nevét a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
  Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

   

  a Rafflecopter giveaway

 • 01.28 Kelly és Lupi olvas
  01.31 Angelika blogja
  02.03 Sorok között idézetes extra
  02.06 Hagyjatok! Olvasok! borítós extra
  02.09 Hagyjatok! Olvasok!
  02.12 Sorok között