Home Hírek 5 regény, amiből hamarosan Netflix film készül!

5 regény, amiből hamarosan Netflix film készül!

Nem tudom elégszer hangsúlyozni: imádom az adaptációkat! Leginkább azért, mert sok olyan csodálatos könyvélményem van, amit csak azért olvastam el, mert a film (előzetese) meghozta a kedvem a történethez.

Szerencsére az adaptációk Hollywoodban továbbra is hódítanak, hamarosan pedig 5 újabb regényből készül Netflix film. Alább ezeket gyűjtöttem egy csokorba, de simán lehetne még folytatni a sort.

The Selection – A párválasztó (Kiera Cass)

A The CW két alkalommal próbált sorozatot csinálni belőle, most a Netflixnél vannak a jogok, és ők filmben gondolkodnak. Nos, én már nagyon várom, hogy mi lesz ebből.

Miről szól? America nagy lehetőséget kap: szerepelhet a Párválasztóban, azaz beköltözhet a királyi palotába 34 lánnyal együtt, és ha Maxon, a herceg őt választja, akkir királyné lehet belőle. De sajnos America szíve már foglalt…

Mediátor (Meg Cabot)

Még nagyon friss a hír, mindenesetre már Meg Cabot is megerősítette, jön a Mediátor könyvekből készült film. Gyanítom most sokan felsikítottatok!

Miről szól? Suze-nak nincs egyszerű dolga: a lány szellemeket lát, egyikük, Jesse pedig kifejezett vonzó srác ahhoz képest, hogy halott. De vajon veszélyes is?

Kane Krónikák (Rick Riordan)

A jó hírt maga a mester jelentette be, sőt, azt is tudjuk, hogy már október óta dolgoznak is az adaptáción. Öröm az ürömben, hogy így a könyves Percy Jackson – Kane krónikák crossovereknek búcsút inthetünk, hiszen a Percy sorozat a Disney+-ra érkezik.

Miről szól? Sadie és Carter az anyjuk halála óta szinte idegenek egymásnak, mígnem az apjuk, a zseniális egyiptológus nem csak eltűnik, de a világra is szabadítja Széthet, az egyiptomi gonosz istent. A gyerekeknek kell a problémát megoldaniuk.

The Power of the Dog (Thomas Savage)

Nem semmi szereposztást kapott ez a közelgő film, többek között Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst és Frances Conroy kapott benne főszerepet. A forgatások pont év elején zajlottak, áprilisban a koronavírus után fel kellett függeszteni, de elvileg júniusban befejezték a munkát.

Miről szól? Phil és George két testvér, akik partnerek is, egy nagy ranchot üzemelnek, és nagyon különböznek egymástól. Amikor George váratlanul elvesz egy fiatal közvegyet, Phil bosszúra esküszik…

Moxie (Jennifer Mathieu)

A listából ezt a filmet láthatjuk a leghamarabb, hiszen itt már a forgatást is befejezték, a szereposztást ide kattintva leshetitek meg. Alig várom, hogy lássam!

Miről szól? Vivan Carter besokallt. Elege van abból, hogy a texasi sulijában a focicsapat irányít, és nekik mindent szabad. Elege van a szexista öltözködési előírásokból, a folyosói beszólásokból, abból, hogy másként kezelik, mert lány. Úgy dönt, itt az idő cselekedni!

Már teljes a Vörös Pöttyös Moxie-ból készülő Netflix film szereplőgárdája