Home Hírek Gazdagon illusztrált Vámpírnaplók rajongói kötet közeleg

Gazdagon illusztrált Vámpírnaplók rajongói kötet közeleg

Ezen a héten véget ért a kultikus Vámpírnaplók sorozat, a fináléról szőtt véleményem itt található. A sorozattól a rajongók egy gazdagon illusztrált kiadással is elbúcsúzhatnak.

Az Unlocking The Secrets of Mystic Falls 2017. szeptember 12-én jelenik meg Amerikában, és elrepíti az olvasókat a kulisszák mögé. Számos interjút találhatnak benne a rajongók a színészekkel és a producerekkel, érdekességeket, színes fotókat a sorozatból, köztük több olyat, amit eddig nem publikáltak.

Az EW oldalán már angolul bele is lehet olvasni a könvbe ide kattintva. Ian Somerhalder mesél itt, és olyan érdekességek derülnek ki, mint hogy Paul Wesleyt a testvérének tartja, és több időt is tölt vele együtt, mint a saját tesójával.

Elmesélt Somerhalder egy történetet is, még 2009-ből, amikor Angliában voltak egy hotelben, ami előtt a rajongók hisztérikusan üvöltöztek feléjük, mire azt monda nekik a Warner Bros vezetője, hogy a Beverly Hills 90210 óta nem látott ilyen szintű rajongást.

A könyv vélhetően a hetedik és a nyolcadik évad forgatása között íródott, de mivel szeptemberi megjelenés, ezért biztos lesz a fináléról is anyag benne bőven. Hazai megjelenésről nincs információ.