Home Könyvek listák Ettől a 11 írótól olvastam eddig a legtöbb könyvet!

Ettől a 11 írótól olvastam eddig a legtöbb könyvet!

Láttam Deszynél egy nagyon érdekes posztot, amiben végigvezette, hogy mely 10 írótól olvasta eddig a legtöbb könyvet. Kíváncsi lettem, és rákerestem én is 🙂 A molyt csak kb. 2013 óta vezetem, így azért 100%-ban nem pontos a lista 🙂

Az írók között nálam kijött jó pár kedvenc, akiért egyenesen oda vagyok, így eredményesnek tekintem a kísérletet, mindenesetre az, hogy valaki felkerüljön a listámra többtényezős, hiszen termékenynek is kell lennie, és az sem árt, ha itthon is sok olvasója van, hogy folyamatosan érkezzenek a kötetek magyarul.

No nem húzom az időt, íme a 11 íróból álló listám – egyenlőség miatt nem tudtam 10-re kerekíteni 🙂

7 – Kalapos Éva, Kiera Cass és Richelle Mead

Íme a bizonyíték arra, hogy mennyire jó, ha hosszú sorozatokat ír az ember. Kalapos D.A.C. szériája 6 részes, amellett olvastam a Masszát. Kiera Párválasztója 5 kötet + egy kiegészítőt olvastam, és A szirént. Richelle-nél pedig a 6 kötetes Vámpírakadémia és a The Glittering Court volt meg.

8 – Simone Elkeles

Az összes itthon megjelent könyvét olvastam. Bár a Tökéletes kémia trilógia a kedvencem, de az Izraelben játszódó Amy & Avi sztorikat, és a Paradicsomos duológiáját is szívesen olvastam.

9 – Elle Kennedy (aka Erin Watt)

Itt kicsit trükkösen jöttek ki a számok. A 4 Off-Campus kötet adott, és most olvastom a Briar U első kötetét, a The Chase-t. (Este befejezem 🙂). A 6. kötet a HIM – Ez a srác, amit Sarina Bowennel írt, és +3-ként csatlakozik a Royal család, ugyanis az Erin Watt álnév félig Elle Kennedyt rejti. Amúgy annyira örülök, hogy a listán van, imádom ezt a nőt!

9 – Böszörményi Gyula

Az egyetlen úr a top10-es listán 🙂 Az Ambrózy báró esetei, a Mindörökké várni novelláskötet és a Kucó jutatta be ide, én pedig alig várom, hogy végre újra olvassak tőle valamit!

11 – J.K. Rowling

A nagy Harry Potter kötetek mellett megvoltak a kis kiegészítők is, amiket mondjuk annyira nem szerettem. A 11. kötet a Harry Potter és az elátkozott gyermek, amit szeretnék elfelejteni, hogy egyáltalán létezik. Ezzel együtt meg kell jegyeznem, a Harry Potter sorozat életem egyik legmeghatározóbb olvasmánya volt!

14 – Colleen Hoover

Az összes itthon megjelent könyvét olvastam, és már nagyon várom az újabb Hoover kincseket. Egészen elképesztően tehetséges ez a nő, szuper történeteket és karaktereket talál ki, mindig képes meglepni valamivel 🙂

16 – Jennifer L. Armentrout

Armentrout iszonyú termékeny író, aminek szerintem sokan örülünk 🙂 Bár nyilván van némi hasonlóság a könyvei, leginkább a férfi főhősei között, de én csak megvonom a vállamat, és élvezem Armentrout humorát és a romantikus, izgalmas jeleneteket.

34 – Meg Cabot

Bár a molyon nincs nyoma, de tinikoromban hatalmas Meg Cabot rajongó voltam. Mindent imádtam amit tőle olvastam, még A hercegnő naplója kiegészítő köteteit is. Ráadásul még így is van olvastlan Cabotom, egyszer lecsapok a Mediátor sorozatra is 🙂

36 – Cassandra Clare

Azt hittem, hogy Cabot lesz az első, de Clare nagyon belehúzott 🙂 Ott a 20 kisregény (Simon & Bane), a 6 Végzet ereklyéi, a 3 Pokoli szerkezetek, a 2 Gonosz fortélyok, az 5 Magisztérium és máris 36-nál vagyunk, azaz éppenhogy, de az élen végzett Clare – persze ehhez kellettek a novellák és az írótársak is.

Ezzel együtt örülök, hogy Clare van nálam a csúcson. Régen guilty pleasure-nek éreztem az írásait, mára hatalmas rajongó lettem, aki iszonyúan várja az újabb regényeit 🙂 Teljesen megérdemli az első helyet!