Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Két új Disney-könyv is érkezik magyarul 2023 telén!

Sokan beleszerettünk a klasszikus Disney történetek újrameséléseibe, a Manó Könyvek pedig újabb kincsekkel örvendeztet meg minket 2023 telén.

Január 31-én érkezik Serena Valentino tollából A különös nővérek története, a banyáké, akik gonosszá változtatták a Gonosz mostohát vagy éppen Ursulát. Kíváncsi leszek az ő titkaikra. Február 27-én egy új Sorsfordító történet is érkezik, amiben Rapunzelnek nem Arany, hanem Ezüst haja van, amivel gyógyítás helyett kárt tesz másokban…

Alább megnézhetitek mindkét kötet gyönyörű magyar borítóját és a fülszövegeket is!

Serena Valentino – A különös nővérek

Mindannyian ismerjük a Gonosz Mostoha, a Szörnyeteggé vált Herceg, Ursula, a tenger boszorkánya és Demóna, a Sötét Tündér legendás történetét. Ám kezdetben egyikük sem volt gonosz.

A három különös nővérnek – Lucindának, Rubynak és Marthának köszönhetően azonban megváltozott az életük. Hiszen akiket ezekkel az átkozott boszorkányokkal összehozott a sorsuk, azok minden idők leghíresebb és legaljasabb gonosztevőivé váltak az idők során.

A különös nővérek szörnyeteggé változtattak minden ártatlan lelket, és amerre jártak, káoszt hagytak maguk után. A sok szenvedés után mindenki az igazságra áhítozik. Ám ha kiderül ezeknek az ördögi perszónáknak a titka, az mindent fenekestül felforgat.

Liz Braswell – Disney – Ami enyém volt rég – Sorsfordító történetek

Hogy megmentsék királynőjük és születendő gyermeke életét, a hűséges alattvalók mindenfelé keresik a gyógyító erejű Aranyvirágot… ehelyett azonban véletlenül a Holdvirágot viszik el a palotába. A csillogó virág meggyógyítja a királynőt, aki egészséges lánygyermeknek ad életet. A kislány haja ezüst, mint a fényesen világító hold. Ám ezüst hajának veszélyes varázsereje van: gyógyítás helyett kárt tesz másokban.

A királyság biztonsága érdekében Rapunzel hercegnőt egy nagytudású boszorkány, Gothel asszony gondjaira bízzák, és egy toronyba zárva éli az életét. Rapunzel tizenkilenc évet tölt a torony falai között. Elfogadja, hogy az embereket meg kell védeni mágikus hajától. Amikor végül úgy dönt, hogy elhagyja az egyetlen otthont, amit valaha ismert – hogy láthassa a lebegő fényeket, melyek minden évben megjelennek az égen a születésnapján -, két tolvaj társaságában váratlan kalandokba keveredik. Az egyikük Gina, a feltörekvő törvényen kívüli, a másik pedig Flynn Rider, a körözött bűnöző. Rapunzel ráébred, hogy a története, a mágikus haja és a jövője sokkal több meglepetést tartogat, mint azt valaha képzelte.