Home Hírek A játszma: Magyarul is folytatódik Elle Kennedy Briar U sorozata

A játszma: Magyarul is folytatódik Elle Kennedy Briar U sorozata

Elle Kennedy azon írók közé tartozik, akinek az összes könyvét el kell olvasnom, mert nagyon szeretem a történeteit. A Briar U különösen közel áll a szívemhez, mert a főszereplő lányok által megjelenik a feminizmus és a nők egyenlő(tlen)sége is a sztorikban, amire nem lehet elégszer rávilágítani, hogy megtörténjen a változás. Alig várom, hogy olvassam.

A Briar U harmadik kötete, a The Play: A játszma még idén érkezik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában, és már fülszöveget is kaptunk hozzá. Íme!

Elle Kennedy – The Play – A játszma (Briar U 3.)

*Mit tanultam a tavalyi esetből, amikor a zavaró tényezők tönkretették a csapatom teljes szezonját? Azt, hogy nincs több töketlenkedés. Sőt, a tököm egy az egyben ki kell, hogy kerüljön a képből. Újdonsült csapatkapitányként új mottó szerint élek: most csak a hoki és a suli számít, a csajok várhatnak. Vagyis én, Hunter Davenport önkéntes cölibátusra ítélem magam… bármilyen nehéz lesz is.

Azt viszont nem tiltja semmi, hogy lányokkal barátkozzak. Nem fogok hazudni: az új csoporttársam, Demi Davis belevaló csaj. Jó a dumája és állati szexi, de mivel foglalt, meg sem próbálok ráhajtani.

Csakhogy a barátságunk harmadik hónapjára Demi már szingli, és új vadra veti ki a hálóját.

Engem akar.

Mivel egy teljes szemeszteren át tartó feladatra őt kapom tanulópárnak, lehetetlen elkerülnünk egymást, de tudom, hogy képes leszek ellenállni neki. Mi ketten amúgy sem működhetnénk. Különböző a hátterünk, teljesen mások a céljaink, és a szülei ki nem állhatnak. *(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Könyvkritika: Elle Kennedy – The Risk: A kockázat (Briar U 2.)