Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Sorozatfigyelő: 3 sorozat, ami felkerült a várólistámra

Időhiány, és persze az egyre nagyobb kínálat miatt mostanában egyre több sorozattal vagyok elmaradva. A legjobb sorozat adatbázisnak, a Sorozatfigyelőnek köszönhetően viszont most össze is gyűjtöttem 5 olyan sorozatot, ami felkerült a megnézendő listámra.

Wednesday

Az utóbbi hetek legsikeresebb Netflix sorozata, amit mindenki dícsér, én pedig még az előzetest se láttam… Tudom, tudom, ciki, de mindenképpen pótolni fogom ezt a sorozatot, már csak azért is, mert a régi Addams Family filmeket imádtam, ahogy Wednesday karakterét is. Jenna Ortega pedig már a You – Te-ben is kiváló volt.

Leírás: Az okos, szarkasztikus és belül egy kicsit halott Wednesday Addams egy gyilkosságsorozat ügyében nyomoz, míg új barátokat és ellenségeket szerez a Nevermore Akadémián.

Amazon: Ügyvéd

Kissé le vagyok maradva a Marvel sorozatokkal, és még a She-Hulkot se láttam. A hírét hallottam, tudom, sokan fintorogtak miatta, de Marvel-fanként nagyon kíváncsi vagyok, ráadásul az előzetesek nekem itt bejöttek, és a koncepció is nagyon érdekes.

Leírás: A harmincas éveiben járó ügyvédnek, Jennifer Waltersnek bonyolult élete van. Főleg, hogy 2 méter magas, zöld szuperhőssé válik, köszönhetően az unokatestvérének, Bruce-nak, akinek hála megfertőződik Hulk vérével. Hogyan bír el vajon Jennifer a szuper erejével? Belőle is lehet hős?

Télapuk

Gyerekkorom nagy kedvencei voltak Tim Allen Télapus karácsonyi filmjei, így nagyon megörültem, amikor kiderült, hogy sorozatként folytatódik Scott és családja története. Azt hiszem, karácsonyi megnézés lesz ebből, a tematika kétségkívül adja magát. Csak ne legyen csalódás!

Leírás: Scott Calvin visszatért! Bár már közel harminc éve ő a Télapú, most is ugyanolyan vidám, mint régen. De ahogy a karácsony népszerűsége, a Télapó varázsa is egyre jobban csökken, Scott már nem bírja a munkája tempóját, és a családjával sem tud elég időt eltölteni. Miután megtudja, hogy valamilyen úton-módon nyugdíjba is vonulhat, Scott elgondolkodik rajta, hogy keres magának egy utódot, hogy jobb apa és férj lehessen.