Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Top 10 horror film 2023

A magyar mozikban is reneszánszukat élik a horror filmek, különösen most, Halloween közeledtével.

A horror filmek 2023-ban is hódítani fognak, a linkre kattintva legalább 10 klassz ajánlót találtok a 2023-as évre. Ezekből párat kiemelek most.

Meagan

A közösségi média már fel is kapta a trailert, a film pedig egy olyan élethű játékbabáról szól. Ehhez a filmhez már leírást is kaptunk a közelgő premiernek hála. Íme: Gemma briliáns robotikus egy játékgyártó cégnél, és a mesterséges intelligencia segítségével kifejleszti a M3GAN névre hallgató, élethű babát, melynek rendeltetése, hogy a gyermek legnagyszerűbb társa, és a szülők legnagyszerűbb szövetségese legyen.
Miután váratlanul a gyámsága alá kerül elárvult unokahúga, Gemma igénybe veszi a M3GAN prototípusát – és ennek a döntésének felfoghatatlan következményei lesznek…

A premier 2023. január 6-án várható.

Teen Wolf – A film

A kult sorozat folytatásában Scott és a barátai új fenyegetéssel néznek szembe, ráadásul Allison is visszatér, de ezúttal a lelke nélkül… A filmben a sorozat több szereplője látható lesz, mint Tyler Posey, Tyler Hoechlin, Holland Roeden, Shelley Hennig és Dylan Sprayberry. A premier 2023. január 26-án várható a Paramount+ streaming szolgáltatón.

Haunted Mansion

A Disney is készül egy családi horror filmmel, amiben egy Gabbie nevű szingli anya bérel fel egy médiumot, egy idegenvezetőt, egy papot és egy történészt, hogy segítsenek kiűzni a szellemeket az újonnan vásárolt kastélyukból. A film tele van sztárokkal, őket láthatjuk a produkcióban: Rosario Dawson Danny DeVito Tiffany Haddish Jared Leto Winona Ryder Lakeith Stanfield Owen Wilson. A premier 2023. augusztus 09-én esedékes.

Az apáca 2.

Bár a kritika nem bánt vele kegyesen, az öt évvel ezelőtt bemutatott Az apáca hatalmas sikert aratott, így a folytatás garantált. Bonnie Aarons visszatér a démoni apáca szerepében, és az első film „főhőse”, Taissa Farmiga is újra feltűnik majd a folytatásban. A premier 2023. szeptember 8-án várható.

The last train to New York

Park Dzsó-Szuk és Jon Szang-Ho magyarul is megjelent könyvéből már készült egy zombis film, most pedig megkapjuk az amerikai feldolgozást is, a zombijárvány elől a főhőseink ezúttal a New York felé tartó vonattal menekülnének. A premier 2023. április 19-én esedékes.