Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A legjobban várt horror filmek 2022-ben

Az idei év során megannyi horror film érkezik a mozikba és a streaming szolgáltatókra is. A Filmhét össze is állított egy 15 címből álló listát, amiben megtalálod az idei horrorral dúsított filmtermelés javát.

Azért is érdemes ellátogatni a Film7 oldalára, mert egy regisztráció után te is létrehozhatsz bármilyen listát, legyen az filmes, sorozatos netán színészes, amit megmutathatsz az ismerőseidnek. Például hogy hangzik egy „Filmek, amiket 2022-ben együtt nézünk meg?” Netán „Sorozatok, amiknek az új évadait még nem láttam„. És persze „Könyvadaptációk 2022-ben” lista is kötelező. A Film7 oldalán mindegyikre van lehetőség.

Visszatérve a horrorral dúsított filmekhez, íme 3 olyan cím a Film7 listájáról, ami nekem is szimpatikus.

Morbius

A Sony által gyártott Marvel film főszereplője, Michael Morbius halálos beteg. A ritka, de végzetes kórban szenvedő tudósnak (Jared Leto) talán azelőtt jár le az ideje, hogy rátalálhatna betegsége gyógymódjára – amely nemcsak az ő, hanem sok ezer sorstársa életét menthetné meg. Amikor egy különleges, ősi technika nyomára jut, nem hátrál meg, felkutatja, és az örök életet választja. És minden panasza elmúlik. Erős lesz, gyors, éles hallású, eszes… és vérre szomjazik.

A filmet sajnos jó párszor ehalasztották már, de úgy tűnik, hogy 2022. április 1-jén már tényleg megnézhetjük. A legújabb hírek szerint arra is van esély, hogy a három Pókember közül valamelyikük felbukkanjon a filmben.

Sikoly

A kultikus Sikoly-széria idén végre folytatódott. Huszonöt évvel azután, hogy Woodsboro csendes kisvárosát brutális gyilkosságsorozat rázta meg, egy új gyilkos ölti magára a maszkot, hogy egy csapat tinédzsert kiszemelve felszínre hozza a település véráztatta múltjának titkait…

A főszerepekben többek között Dylan Minnette (13 okom volt) és Kyle Gallner, de a filmben feltűnnek a korábbi Sikoly filmek ikonikus szereplői is, mint Neve Campbell, David Arquette és az egyik „jóbarát”, Courteney Cox. Szuper meglepetés ez a film a régi és az új rajongóknak egyaránt.

Don’t Worry Darling

Egy boldogtalan feleség az ’50-es években felfedezi a fájdalmas igazságot, a szeretett férje legsötétebb titkát. Erről szól Olivia Wilde pszichothrillere.

A főszerepben igazi szupersztárok láthatóak, mint Florence Pugh (Fekete özvegy), Chris Pine (Wonderwoman), Gemma Chan (Örökkévalók) és a férj szerepében Harry Styles, énekes és divatikon. A film premierje 2022. szeptember 23-án esedékes!