Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Love, Creekwood – Jön magyarul a Simon és a homo sapiens lobbi folytatása!

Becky Albertalli a Simon és a homo sapiens lobbi nagy sikerén felbuzdulva két folytatást is írt. A második részben Simon csak mellékszereplő, a főszerepben Leah és a szerelemre találása olvasható.

Magyarul sajnos ez a második kötet (egyelőre?) nem várható, ellenben 2023. június 5-én érkezik a 2.5 kötet, a Love, Creekwood, amiben Simon és Blue kapcsolatának az alakulásába pillanthatunk be.

Az eredeti borítót sajnos nem tartotta meg a magyar kiadó, de alapvetően a saját tervezésű borítójuk se olyan vészes. Akárhogyis, én már nagyon várom, hogy olvassam, és gyanítom ezzel nem vagyok egyedül. Az ára viszont nagyon kemény, a 200 oldalas, puha borítós könyv 4.490 forint lesz a könyvesboltokban, ami azért nem semmi.

Becky Albertalli – Love, Creekwood

Egy elragadóan romantikus új történet Becky Albertalli nagy sikernek és szeretetnek örvendő Simon és a homo saphiens lobbi világába ültetve.

Több, mint egy év telt el, hogy Simon és Blue a névtelen online flörtölésüket áttették a való élet színterére.

Most a Creekwood gimi bandája különféle főiskolákon elsősök, és a barátságukat meg szerelmeiket úgy intézik, ahogy a történet elején: e-mailben.

Újabb mulatságos és megható történet a felnőtté válásról és önmagunk felvállalásáról.