Home Hírek Mernél szeretni, ha az időd lejárt? – Jön az új Vörös Pöttyös,...

Mernél szeretni, ha az időd lejárt? – Jön az új Vörös Pöttyös, az Élni akarok!

Hűha! Ma felkerült a Könyvmolyképző Márkaboltra az új regényem, az Élni akarok! fülszövege. A borító is elkészült már, hamarosan jön is a borítóleleplezés, a könyv megjelenése októberben várható.

És miről szól az Élni akarok? A főszerepben egy csontrákos lány, Lilla, akinek már csak egy hónapja van hátra az életéből. Ekkor ismeri meg Noelt, a fiút, akibe lassan beleszeret, és nem tudja, hogy elmondja-e neki az igazat… Ez persze csak a romantikus szál, sok más is lesz a történetben.

Alább megnézhetitek a fülszöveget, és a borítótervező pályázat győztes borítóját, de annyira elárulhatok, nem ez fog végül a könyvre kerülni.

Rácz-Stefán Tibor: Élni akarok!

Mernél szeretni, ha az időd lejárt?

Lilla már évek óta a halál árnyékában él.

Beteg, és tudja, hogy csak hetek vannak hátra számára. Hazatér a kórházból, hogy teljesítse a bakancslistáját, segítsen szeretteinek az álmaik elérésében, és még utoljára átélje a hétköznapok egyszerű csodáit.

Nem is vágyik ennél többre, ám ekkor megismeri a szomszéd srácot, aki az összes tervét felforgatja…

Noel egy pimasz, irritálóan vonzó, de közben érzékeny fiú, akinek mindene a fotózás, és az az álma, hogy bejárja a világot.

Nem is sejti Lilla sorsát.

A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, de Lilla nem akar szerelembe esni. Nem vágyik másra, csak hogy a fiúval lehessen, de retteg attól, hogy Noel viszonozza az érzelmeit.

Mi a jobb?

Ha az ő érdekében eltaszítod magadtól azt, akit szeretsz, vagy ha esélyt adsz a boldogságnak, bármilyen röpke legyen is?

Éld meg a csodákat!