Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Breaking! Tv-sorozat készül a Vámpírakadémiából!

Ó, így válnak valóra az álmok? Most jött a hír, tv-sorozat készül a Vámpírakadémia regényekből!

Igen, tudom, a kevésbé jól sikerült film után talán szkeptikusak lehetünk páran, viszont a történet annyira jó, hogy képernyőért kiált, és úgy érzem, hogy sorozat formájában jobban ki tud teljesedni, mint filmként.

A sorozat a Peacock streaming szolgáltatóra készül, és egyből be is rendelték sorozatnak. A projekt mögött Marguerite MacIntyre és Julie Plec áll, utóbbinak köszönhetjük a Vámpírnaplókat, a The Originalst, a Legaciest vagy éppen a Roswell, New Mexicót.

A képen a kevésbé jól sikerült Vámpírakadémia főszereplői

Sőt, Plec azt nyilatkozta, hogy amikor leszerződött az Universal stúdióval, és megkérdezték tőle melyik projekten szeretne dolgozni, egyből a Vámpírakadémiát mondta, így tuljadonképpen neki köszönhetjük, hogy egyáltalán elkészül a sorozat.

A hír egyelőre ennyi, a casting még szóba se került, mindenesetre casting-téren Plec általában atombiztos választásokat eszközöl, így már csak abban kell bíznunk, hogy a kiváló alaptörténetet is kézben tartja majd. Addig is, javaslom elolvasásra a könyveket, a blogon az összes részről találtok értékelést.