Home Hírek Befellegzett az Eleanor és Park filmnek?

Befellegzett az Eleanor és Park filmnek?

Szomorú hírt közölt a minap Rainbor Rowell: visszaszálltak rá az Eleanor és Park megfilmesítési jogai, tehát úgy tűnik, egy jó ideig nem készül el a várva várt film.

eleanor-es-parkk

Rowell elmondása szerint anno a DreamWorks stúdió vásárolta meg a megfilmesítési jogokat, a forgatókönyvön pedig az írónő, és a stúdió egy-másfél évig dolgozott közösen. Aztán egyszercsak eljött a pont, ahol nem ment tovább, az idő lejárt, és a jogok visszatértek az írónőhöz. (A megvásárlás után bizonyos időn belül el kell készíteni a filmet).

Ennél bővebb infót nem árult el, de van olyan sejtésem, hogy nagyon drasztikusan meg akarták változtatni a sztorit, a karaktereket, amibe Rowell nem ment volna bele. De ez csak találgatás a részemről.

Nagyon sajnálom a történteket, mert az Eleanor és Park egy olyan történet, amit szuper lenne filmvászonra vinni, hiszen komoly témákkal foglalkozik, Hollywood diverzitás-problémáin is javíthatna az ázsiai főszereplővel, meg amúgy is, egy ilyen szuper könyv filmet érdemel. Bízzunk benne, hogy más stúdió lehetőséget lát majd benne. A könyvről ide kattintva találjátok meg a véleményem.

eleanor-es-park