Home Hírek 2018 elején jön az új Kiera Cass könyv! – Itt A szirén...

2018 elején jön az új Kiera Cass könyv! – Itt A szirén borítója és fülszövege

Végre, új Kiera Cass könyvet olvashatunk! A Párválasztó nekem nagy kedvenc volt, így nem is kérdés, hogy az írónő régi-új könyve, A szirén kötelező olvasnivaló lesz számomra.

A kötet 2018. január 23-án érkezik magyarul, ide kattintva már elő is rendelhető. Alább megnézhetitek a gyönyörű magyar borítót és a fülszöveget is.

Kiera Cass – A szirén

A szerelem, amelyért érdemes kockáztatni.

Sok évvel ezelőtt az Óceán megmentette Kahlent a vízbe fúlástól, aki azóta szirénként szolgálva fizeti neki vissza a tartozását, és a hangjával a halálba csalja az embereket. Kahlen egyetlen szavával ölni képes, mégsem tud ellenállni a kísértésnek, hogy a szárazföldön töltse a napjait, figyelje az átlagos embereket, vágyakozva arra a napra, amikor újra szabadon beszélhet, nevethet, és élhet közöttük.

Kahlen már beletörődött, hogy magányosan tölti szolgálata hátralévő idejét… Ám ekkor találkozik Akinlivel. A jóképű, melegszívű és kedves Akinli megtestesíti mindazt, amiről Kahlen egész életében álmodozott. Bár nem beszélhet vele, mégis hamar kialakul köztük egy kapcsolat, amit egyikük sem tagadhat… És Kahlen nem is akarja megtagadni.

Az Óceán minden törvényét megszegte, amikor beleszeretett egy emberbe, és örökre el kell hagynia a fiút, ha az Óceán tudomást szerez az érzéseiről. De Kahlen elszánta magát, hogy miután egy életen át betartotta a szabályokat, most az egyszer a szívét fogja követni.