Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Kockázatos játék: Új Rubin Pöttyös egy oltárnál otthagyott lányról

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában 2022 őszén egy újabb rubin pöttyös regény érkezik magyarul Rachel Van Dykentől, a Cheater és a Szárnysegéd Bt. írójától.

A Red Card sorozat első kötete, a Kockázatos játék egy olyan lányról szól, akit otthagynak az oltárnál, és egy profi focista felé sodorja őt az élet…

Rachel Van Dyken – Risky Play – Kockázatos játék (Red Card 1.)

*Mit tehet egy szűzlány, miután otthagyják az oltárnál? A seattle-i örökösnő, Mackenzie Dupont magányos nászútra indul Mexikóba. Azt tervezi, hogy egy felejthetetlen egyéjszakás kaland során végre elveszíti szüzességét. Álnevek, igazi gyönyör. De miután egyedül ébred, Mackenzie rádöbben, hogy mennyi harag gyűlt fel összetört szívében.

Tragikus vesztesége után Slade Rodriguez profi futballistának is megvan az oka arra, hogy köszönés nélkül lépjen le. Helyes vagy helytelen, a gyönyörű és őrjítő idegent hibáztatja, akit soha többé nem akar látni.

Később mindketten megdöbbennek, amikor kiderül, hogy Mackenzie lesz Slade új személyi asszisztense. És mindkettőjüknek sokat kell tanulnia a másiktól. Mert több bennük a közös, mint sejtenék, köztük egy közös ellenség, aki a saját játszmáit játssza, és nem fél bemocskolni a kezét.

Mackenzie és Slade csak egy módon győzhet: el kell kezdeniük bízni egymásban, többé nem rejtegethetik hazugságaikat, titkaikat, elkövetett hibáikat és a vonzalmat, amit egymás iránt éreznek.
*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading