Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ég és lélegzet háza: Magyar fülszöveget kapott a Crescent City folytatása

Sarah J. Maas rajongók kitartás, ugyanis idén érkezik magyarul a Crescent City várva várt folytatása, ami az Ég és lélegzet háza magyar címet kapta. A kiadó oldalán már a fülszöveg is megjelent, és a kötet is előjegyezhető. (Ha előjegyzed, e-mailben kapsz értesítést amint előrendelhető lesz a könyv). Íme a fülszöveg és az eredeti borító!

Sarah J. Maas – Ég és lélegzet háza

*Bryce Quinlan és Hunt Athalar próbál visszarázódni a normál kerékvágásba – megmentették Crescent Cityt, de annyi minden fenekestül felfordult az életükben, hogy leginkább csak pihenni szeretnének. Le akarnak lassítani. Kiderítenék, mit tartogat számukra a jövő.

Az Aszterek eddig tartották magukat a szavukhoz, békén hagyták őket. De így, hogy a lázadók szép lassan egyre inkább kikezdik az Aszterek hatalmát, az uralkodók jelentette fenyegetés nőttön nő. Bryce, Hunt és a barátaik belekeverednek a lázadók terveibe, és választaniuk kell: vagy csendben tűrik az elnyomást, vagy megküzdenek azért, amit helyesnek tartanak. És mint tudjuk, a hallgatás sosem volt az erősségük…
*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)