Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Gonoszok királysága: Újabb vadító Zafír Pöttyös közeleg!

A Kingdom of the Wicked című regény a TikTok egyik legnépszerűbb könyve, de nem csak ott szeretik nagyon sokan, a goodreadsen is több, mint 136 ezer csillagozása van, és 3.97-es tetszési sikere. A milliónyi bookstagram képről nem is beszélve!

Szóval igen, egy újabb olyan regény érkezik a Zafír Pöttyösök közé, ami letarolta a külföldi könyvpiacot. Íme a sikerkönyv fülszövege, a magyar megjelenés 2022 őszén várható!

Kerri Maniscalco – Gonoszok királysága

*Emilia és az ikertestvére, Vittoria strega – olyan boszorkányok, akik az emberek között élnek, meghúzzák magukat, nehogy felfigyeljenek rájuk és üldözni kezdjék őket. Egyik este Vittoria nem ér oda időben a család híres-neves szicíliai éttermébe.

Emilia hamarosan rábukkan szeretett ikertestvére holttestére… amit felfoghatatlan módon megcsonkítottak. Emilia összeroppan, és úgy dönt, bármi áron megkeresi a testvére gyilkosát, hogy bosszút álljon – még akkor is, ha réges-rég tiltott fekete mágiát kell használnia hozzá.

Aztán Emilia megismerkedik Haraggal, a pokol egyik bűnhercegével, akitől már gyerekkora óta óva intik. Harag azt állítja, hogy Emilia oldalán áll, és megbízták azzal, hogy járjon utána, ki gyilkolja a szigeten a nőket. De amikor a Gonoszokról van szó, soha, semmi nem az, aminek tűnik…
*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading