Home Hírek Tavasszal jön a Lebegés második kötete, a Tűzeső!

Tavasszal jön a Lebegés második kötete, a Tűzeső!

Brittany C. Cherry Az vagy nekem sorozatának az első kötete, a Lebegés itthon is óriási sikert aratott, így most rengeteg rajongó lélegezhet fel: jön a folytatás!

A sorozatról fontos tudni, hogy mindegyik része egy-egy önálló történet. A második kötet címe Tűzeső, és egy Logan nevű srácba fogunk beleszeretni. A Libri Insomnia Könyvek már leleplezte a borítót és a fülszöveget is, alább ezt csekkolhatjátok, ide kattintva pedig -20% kedvezménnyel elő is rendelhető a kötet.

A Tűzeső várható megjelenési ideje 2017. március 14.

tuzeso

Brittany C. Cherry – Tűzeső – Az vagy nekem 2.

Lángolt a lelke, és megperzselt mindenkit, aki túl közel került hozzá.

Volt egyszer egy fiú, Logan. Szerettem, pedig mindenben az ellentétem volt. Én táncoltam, ő mozdulatlanul állt. Ő mindig csendben volt, nekem szünet nélkül járt a szám. Neki meg kellett harcolnia minden egyes mosolyért, én azt sem tudtam, mi fán terem a komorság. És amikor megláttam a benne lakozó tüzet, már nem tudtam elfordulni tőle

A hamuból új életre keltek, majd megint hamuvá égtek.

Úgy tűnt, nem illünk egymáshoz, mégis együtt voltunk az igaziak. Aztán egy elsietett döntés nyomán elveszítettem. Ez a döntés megváltoztatta az életünket. De néhány levegővétel, néhány elsuttogott hang, néhány pillanat erejéig ő is szeretett engem, szívből, igazán.

Logan és Alyssa története egy elátkozott szerelem torokszorító leírása. Brittainy C. Cherry Az vagy nekem sorozata már milliók szívéhez talált utat. Engedd be te is!