Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Vad szív: Érkezik az Egyszerű vadon folytatása a Rubin Pöttyösök közé!

A tavalyi évben sokatok nagy kedvence volt K.A. Tuckertől az Egyszerű vadon. Nos, a rajongók örülhetnek, érkezik ugyanis még idén a kiadótól a folytatás, ami a Wild at Heart – Vad szívvel címet viseli. A magyar fülszöveget már meg is kaptuk, íme!

K.A. Tucker – Wild at Heart – Vad szívvel (Az egyszerű vadon 2.)

*Megérkezett Az egyszerű vadon nemzetközi bestseller írójától a történet folytatása, amely végigköveti egy nő útját Alaszkába, és az életének soha nem várt fordulatait.

Calla Fletcher új emberként tér vissza Torontóba, nehezen találja a helyét, és még mindig borzasztóan szerelmes a goromba bozótpilótába, akit maga mögött hagyott. Amikor Jonah felbukkan az ajtajában egy visszautasíthatatlan ajánlattal, rászánja magát, hogy sietve visszatérjen Alaszkába és együtt belevágjanak izgalmas jövőjükbe.

De Calla hamarosan megtanulja, hogy a legjobb szándék is vezethet be nem tartott ígéretekhez, és kemény ára van a kompromisszumnak — egy belső-alaszkai rönkház éppolyan elszigetelt tud lenni, mint a nyugati tundra világa.

Mialatt Jonah többet tartózkodik távol, mint otthon, Calla egyik szomszédja elhatározza, hogy igazi alaszkaivá neveli őt, a másik szomszédja viszont nagyobb eséllyel fog rá puskát, minthogy a segítségére siessen. Calla mindeközben keresi a saját útját. A bóklászó vadak világában folyamatosan résen kell lennie, és nem csupán a hideg, sötét, téli hónapokat jellemzik zord körülmények; időnként még a saját ajtaján kilépni is rémisztő.

Calla nem erről a jövőről álmodozott, és végig attól retteg, hogy talán elkerülhetetlenül az édesanyja sorsára jut…
*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)