Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

After the Fire: Magyar borítót kapott egy komolyabb Vörös Pöttyös

Azért is szeretem a vörös Pöttyös könyveket, mert annyira sokrétű a kínálata, különböző zsánerű könyvek találhatóak meg benne. Az After the Fire – A tűz után kétségkívül egy különleges ékkő lesz a Vörös Pöttyösök között, ugyanis egy kamaszthriller kötetre készülhettek, ami ráadásul a Yalsa díjat is elnyerte, ami nem mindenkinek sikerül.

A megjelenés 2022 őszén esedékes. Íme a magyar borító és a fülszöveg, amiből minden kiderül!

Will Hill – After the Fire – A tűz után

A dolgok, amiket láttam, belém égtek, akár a sebhelyek, amik nem akarnak halványulni. Korábban egy kerítésen belül élt a családjával.
Most csapdába esett egy szövetségi intézményben.

Korábban nem hagyhatta el a birtokot, nem beszélhetett a Kívülállókkal. Most túl sok ember tesz fel neki kérdéseket arról, mi történt vele, és próbálja kitalálni, ki is ő valójában. Korábban úgy hitte, óvják valamitől.
Most az emberek azt mondják neki, végre biztonságban van.

Nem tudja, melyik volt jobb: korábban vagy most. Csak annyit tud, hogy vannak kérdések, amiket nem válaszolhat meg. És ha minden, amit eddig mondtak neki, hazugság, honnan tudhatná, hogy most ki mond igazat?

Izgalmas és megindító,
A tűz után tökéletes olvasmány mindenkinek, aki szereti…
…a kultusztémákat,
…a letehetetlen kamaszthrillereket,
…a címlapra kívánkozó csavarokat,
…az olvasmányos történeteket, amik egyszerűen beszippantanak.

Lebilincselő és felejthetetlen történet egy szektában való élet utáni túlélésről, amelyet az 1993-as texasi, úgynevezett „wacói ostrom” dávidista túlélői ihlettek.