Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Veronica Roth megírta A Beavatott trilógia folytatását!

Veronica Roth aztán tudja, hogy miként keltse fel még jobban az érdeklődést az új regénye, a Carve the Mark – Jelek a bőrön kapcsán! Az írónő egy twitter videóban egy különleges dolgot jelentett be.

divergent

„Mindig is azt mondtam, hogy számomra a Beavatott sorozat teljes, de nemrég rájöttem, hogy él bennem egy történet, amit még nem mondtam el nektek. Szóval, írtam valamit saját magamnak arról, hogy mi a helyzet Tobiasszal évekkel az Allegiant után. És az újdonság az, hogy ezt a történetet megosztom veletek is!”Veronica Roth

A We Can Be Mended címre keresztelt Tobias sztori tehát öt évvel az Allegiant eseményei után játszódik, és elég trükkösen lehet hozzájutni. Aki előrendeli Roth új könyvét, netán megvásárolja, és a blokk kódját regisztrálja egy oldalon, megkapja ajándékba a novellát 2017. január 17. után. Ez a lehetőség persze angolul adott, bővebb infó az Epic Reads oldalán.

Kétségkívül remek marketing húzás volt ez az írónőtől, az pedig csak hab a tortán, ha a novella tényleg sokat hozzáad A Beavatott univerzumához. Az írónő új regénye, a Carve the Mark – Jelek a bőrön pedig januárban itthon is megjelenik, bízzunk benne, hogy a novella fordításának a jogait is megszerzi majd a kiadó!

carve-the-mark-we-can-be-mended