Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Újra megjelenik magyarul a Simon és a homo sapiens lobbi!

A Simon és a homo sapiens lobbi egyike volt itthon az első coming out regényeknek, és ebből készült a nagysikerű Love, Simon című film is, ami a Disney+ Love, Victor sorozatát is ihlette.

Hiába a sok siker, az eredeti magyar kiadó, a Libri sajnos nem nyomta újra a regény. Viszont 2022. november 15-én a Művelt Nép kiadónál ismét megjelenik a kötet, méghozzá az eredeti fordítással. A kiadó pedig kommentben megerősítette, hogy ha az új kiadás sikeres lesz, akkor a folytatások is jöhetnek.

Személy szerint nagyon örülök, hogy most egy újabb generáció ismerheti majd meg Simon regényes történetét, remélem sokan beleszerettek majd, hiszen mint a legtöbbször, a könyv itt is jobb, mint a film.

* Ide kattintva előrendelheted a regényt *

Becky Albertalli – Simon és a Homo Sapiens Lobbi

Simon Spier tizenhat éves, és próbálja kifundálni, ki is ő valójában, és mit is keres.

De amikor a nagyon is elbűvölő Blue-nak címzett egyik e-mailje rossz kezekbe kerül, a dolgok sok szempontból bonyolódni kezdenek.

Mert Simon számára óriási dolog, hogy belezúg Blue-ba…

Egy piszkosul, nagyszerűen, lehengerlően és falrengetően nagy dolog…

Simon, aki ódzkodik a változástól, meg kell, hogy találja a módját, hogy kilépjen a komfortzónájából, mielőtt erővel billentik ki onnan, és úgy kell megtennie, hogy ne idegenítse el a barátait, ne blamálja magát vagy ne szúrja el a legzavarbaejtőbb, legimádnivalóbb pasival a boldogság lehetőségét, akivel személyesen sosem találkozott.

Hihetetlenül mulatságos és szívbe markoló történet a felnőtté válásról és önmagunk felvállalásáról.

A regény, és a belőle készült Kszi, Simon c. film is hatalmas világsiker.