Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Szétszakítva: Új kötettel jelentkezik Jennifer L. Armentrout sorozata

A Jennifer L. Armentrout rajongók örülhetnek, ugyanis az írótól egyszerre több sorozat is fut a Könyvmolyképzőnél. A tavaly debütált tündéres Wicked – Megveszekedett folytatása idén nyáron érkezik, a magyar cím egyelőre a Szétszakítva.

Akárcsak az első könyvből, a Passionflix a második részből is leforgatott egy filmet, de még annak a premierje előtt lehetőség lesz elolvasnunk a könyvet. Éljen! Íme a könyv magyar borítója.

Jennifer L. Armentrout – Torn: Szétszakítva

*Ivy Morgan életében minden a feje tetejére állt. Elárulták, majd a tündérek hercege kis híján megölte. Összetörve, megsemmisülve maradt magára, lelkében egy eget rengető titokkal, amit soha senki nem tudhat meg. Mert ha kiderül az igazság, a Rend végez vele.

És ott van Ren Owens, a Rend szexi, tetovált Elit-tagja, akit Ivy az ágyába fogadott és a szívébe zárt. Szikrázik közöttük a levegő, de Ivy tudja, hogy Rennek mindennél fontosabb a Rend iránti kötelességtudata. Ha tudná az igazságot Ivyról, soha többet hozzá sem érne. Sőt életben sem hagyná. De akkor hogyan éljen azzal a tudattal, hogy hazudnia kell a szerelmének?

Ám ahogy a Másvilág hercege próbál egyre közelebb férkőzni hozzá, azzal a szándékkal, hogy segítségével kinyissa a birodalma kapuit, Ivynak nem marad más választása. El kell döntenie, kiben bízzon. Mert már nemcsak a szíve, hanem az egész emberiség léte a tét.

*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Torn: Új Jennifer L. Armentrout könyvadaptációt forgatnak!


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading