Home Hírek 13 írótól és bloggertől érkezik egy szuper novellás kötet a mesei gonoszokról!

13 írótól és bloggertől érkezik egy szuper novellás kötet a mesei gonoszokról!

Wow! Nagyon izgalmas novellás kötet érkezik 2017 nyarán, Because you love to hate me címmel. Már a témája is kíváncsivá tett. A téma ugyanis a könyves gonoszok, a novellák az ő karaktereiket mutatják be. Ennél többet nem árultak el, de a fairy tale jelző többször is elhangzott, tehát vélhetően mesei/Disney gonoszokról lesz szó, aminek előre örülök.

A projektben 13 neves író, és 13 vlogger/blogger fogott össze. Egy írót egy blogger párosítottak, a blogger mondta meg, hogy kiről és kábé mit szeretne olvasni, az író hozzáadta a saját ötleteit, és kábé közösen alkották meg a novellát. Legalábbis, ezt hámoztam ki az egyik blogger videójából. (Lásd fent).

Az írók közé bekerült pár bestseller szerző is, mint Nicola Yoon (Minden, minden), Samantha Shannon (Csontszüret), April Genevieve (Kegyetlen szépség) és Marissa Meyer (Cinder). A teljes lista – a bloggereké és az íróké – ide kattintva, vagy a fent beágyazott videóban megtekinthető.

A könyv borítója pedig valami álomszép, már csak emiatt is kívánom, hogy jelenjen meg itthon, és feltehessem a polcomra. Hát nem gyönyörű?

because-you-love-to-hate-me