Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Vonzódás: Máris érkezik a vámpíros YA fantasy folytatása magyarul

Pár hete volt szerencsém elolvasni Tracy Wolff nagy sikerű regényét, a Sóvárgást. A történet hősnője egy átlagos lány, aki a szülei halála után egy alaszkai bentlakásos iskolába kerül, ami tele van természetfeletti lényekkel, és erre ő is hamarosan rádöbben…

Az értékelésem igyekszem már mielőbb megírni, kedvcsináló idézeteket azért már közre adtam. Az értékelésemig azért közlöm a jó hírt: a várva várt folytatás, a Vonzódás 2022. március 28-án magyaral is megjelenik. Az elképesztően gyönyörű borító alatt ott a fülszöveg is!

* Ide kattintva előrendelheted a könyvet *

Tracy Wolff – Vonzódás (Sóvárgás 2.)

Mi történhetett azokban a hónapokban, amelyekből Grace szinte semmire sem emlékszik? Életbe vágó lenne összeraknia a hiányzó időszak eseményeit, és megtudnia, pontosan ki és mi ő, hiszen visszatérése után minden oldalról ellenségek fenyegetik a Katmare Akadémián. Hudson bosszút forral, és olyan titkokról beszél, amelyek talán örökre elszakítják Grace-t Jaxontól, miközben átláthatatlan hatalmi játszmák fonják be az életét.

Ennél is nagyobb veszélyt jelent azonban egy ismeretlen gonosz erő, amely magának akarja őt. A lány hamar megtanulja, mit jelent ritka kincsnek lenni egy misztikus lényekkel teli világban. Ha elbukik, mindenki élete veszélybe kerül. A győzelemnek azonban szörnyű ára van; készen áll vajon megfizetni?

Tracy Wolff elsöprő sikerű Sóvárgás sorozatának második része új szintre emeli a misztikus romantikát. A Vonzódás az első résznél is fordulatosabb, drámaibb és vérfagyasztóbb.

Sóvárgás: Íme 10 kedvcsináló idézet a Young Adult fantasyhoz