Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Lesz-e Obszidián film? Íme, Jennifer L. Armentrout válasza

Pár éve robbant a hír, miszerint elkeltek a Luxen sorozat filmes jogai, és elkészülhet az Obszidián film. Azóta viszont nagy a csend.

No, ezt a csendet törte meg Pepe Toth posztja, ami a lent látható Luxen poszterről szólt. Hiába lett odaírva, hogy fan art, bizony sokak lelkesedését felkeltette.

A témában Jennifer L. Armentrout is reagálni kényszerült. Az írónő elárulta, hogy ez a poszter bizony csak egy rajongó által készült, és bár nagyon szeretne ő is egy Obszidián filmet, de ha lesz is, 2020-ra biztosan nem készülhet el.

A korábban eladott filmes jogok pedig lejártak azóta, és visszaszálltak Jennifer L. Armentroutra és a kiadójára, az Entangled Publishingre.

Az írónő elmondta azt is, hogy nagyon sajnálja a poszter terjedését, mert érzése szerint hamis ígéretet keltett az olvasókban, ami neki íróként nagyon fáj.

És hogy lesz-e valaha Obszidián film vagy tv-sorozat? Erre az írónő azt reagálta, szorítsuk össze az ujjainkat, mert történnek a háttérben alakulások, de még nincs semmi olyan, amit be merne, tudna jelenteni. Mert hát ugye simán ott van az is, hogy hiába tárgyalnak, lehet, nem lesz belőle semmi.

Armentrout pedig azzal zárta a sorait, hogy ha a következő időkben hasonló poszter, vagy információ kezdene el terjedni, csak akkor higgyük is el, ha ő, vagy a kiadója is megerősíti.