Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Szenvedélyes tárgyalás: Szexi ügyész és a második esély története

Emma Chase neve a hazai olvasók előtt sem ismeretlen, az Álomgyár Kiadó gondozásában több regénye is megjelent már. A következő műve magyarul a Jogában áll trilógia harmadik és egyben utolsó kötete, a Szenvedélyes tárgyalás.

A sorozat részei önállóan is olvashatóak, ebben a kötetben az előző részekből megismert Brent lesz a főszereplő, aki a tárgyalóteremben találkozik a lánnyal, akit a gimnáziumban szekált, és most kezd beleszeretni… A megjelenés április elején esedékes, a Libri szerint április 08-án.

A magyar borítót azért kicsit sajnálom, szerintem nem lett olyan szép, különösen a nő szája olyan nagyon fura így, akárcsak a cím kiírásának a módja, de a kiadó mentségére szóljon, az eredeti borító sem egy „must have” darab.

* Ide kattintva előrendelheted a könyvet *

Emma Chase – Szenvedélyes tárgyalás (Jogában áll 3.)

Amikor Brent Mason Kennedy Randolphra néz, nem az esetlen, édes szomszéd kislányt látja, hanem a magabiztos, lenyűgöző nőt, aki márkás magas sarkújával legszívesebben széttaposná a legintimebb – és nagyra becsült – testrészét. Brent gyerekkorában elveszítette lábát, de ez sosem akadályozta meg abban, hogy teljes életet éljen. Célokat tűz ki maga elé. Most éppen Kennedy Randolphot.

Amikor Kennedy Brent Masonre néz, nem lát mást, mint az önző tinédzsert, aki a középiskolában megalázta őt, hogy a menők befogadják maguk közé. A menők, akik valódi pokollá tették azokat az éveket. Ő már nem az a szerelemre éhes kívülálló többé, hanem egy washingtoni ügyész, rengeteg megnyert üggyel a háta mögött. A következő ügyében Brenttel kerül szembe, és elhatározza, hogy most ő teszi pokollá a férfi életét.

De a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogy eltervezzük.

Kennedy minden egyes heves szócsata után azon tűnődik, Brent vajon az ágyban is olyan tüzes-e, mint a tárgyalóteremben. Minden vita és ellenvetés után a férfi egyre jobban akarja Kennedyt. Vajon Brent és Kennedy szerelembe esnek, vagy a bíróság megsértésének bűnébe?

Emma Chase, New York Times és USA Today bestsellerszerző Jogában áll!-sorozatának harmadik kötete egy szexi és humoros regény az első szerelemről, a második esélyről és a szív végső ítéletéről.