Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Egy gyászoló özvegyre talál rá a szerelem az új Rubin Pöttyösben

Április 06-án érkezik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában az Egy jó feleség című Rubin Pöttyös kötet Meredith Wild és Helen Hardt tollából. Az erotikában is bővelkedő történetben egy özvegyre talál rá a szerelem, amennyiben lesz elég ereje megnyitni a szívét. Ide kattintva bele is olvashattok a kötetbe.

* Kíváncsi lettél? Szerezd be a könyvet a kiadótól! *

Meredith Wild & Helen Hardt: Egy jó feleség

Kate és Price Lewis házassága tökéletes volt.

Szerelmesek voltak, szép karriert futottak be, és volt egy gyönyörű lakásuk New Yorkban. De amikor Price a munkája miatt Európába utazik, és a repülője lezuhan, az örökkön örökkének is vége szakad. Egy évvel később Kate még mindig a történtek hatása alatt áll. Olyan szorosan kötődik a gyászához, ahogy egykor Price-hoz. Ám a sógornője rábeszéli egy hosszabb csajos nyaralásra – a Csendes-óceán egy eldugott szigetén –, és Kate végül vele tart. A villa környékén, ami épp olyan eldugott, mint a sziget, senkivel nem találkoznak, egészen addig, míg Kate észre nem veszi, hogy a tengerparton egy „szellemalak” közeledik feléjük.

A találkozás minden, csak nem tökéletes. Az érzelmek elszabadulnak, a szenvedély lángra kap, és Kate egy nagyon nehéz döntés elé kerül.

Egy egzotikus szigeten játszódó, perzselően erotikus történet egy titokzatos alfahímmel és egy szókimondó, vagány hősnővel.