Home Hírek Ők lettek a Tizenhárom okom volt tévésorozat főhősei!

Ők lettek a Tizenhárom okom volt tévésorozat főhősei!

Hosszú utat tett meg Jay Asher regénye, a Tizenhárom okom volt, mire biztossá vált, hogy elkészülhet az adaptáció. Kezdetben mozifilmről volt szó Selena Gomez főszereplésével, mostanra viszont biztossá vált, hogy a történetet tévésorozatként mesélik el, méghozzá a Netflixen.

Katherine Langford

A történet középpontjában Hannah áll, aki öngyilkos lesz, az okait kazettán sorolja el, ezek pedig azon emberekhez kerülnek, akik az egyik okot szolgáltatták. A főhősünk, Clay az egyikük: a srác mellesleg igazán szerette Hannah-t.

A főszerekre ismeretlen színészeket választottak, akiknek a Tizenhárom okom volt ad lehetőséget a bizonyításra. Hannah-t Katherine Langford alakítja, ő egy elit ausztrál drámaiskola növendéke, ez lesz az első tévés szerepe. Clay szerepében Dylan Minnette tűnik fel, aki a Scandal – Botrány sorozatból lehet ismert, ahol az elnök fiát, Jerry Grant Jr.-t alakította.

Dylan Minnette Clay

A sorozat mellékszereplőiről is lehullt a lepel. Brandon Flynn játssza Justint, a nagy egós kosarast. Christian Navarro a jólelkű Tonyt, Alisha Boe pedig Hanna korábbi barátnőjét, Jessicát játssza. Justin Prentice a külsejére oly büszke Bryce bőrébe bújik, Devin Druid lesz Tyler, a fotós, Miles Heizer a művészlelkű, mély érzelmekkel megáldott Alex, Ross Butler pedig Zachet játssza.

A sorozat – stílszerűen – tizenhárom epizódos berendelést kapott, a premierről és a forgatás kezdetének időpontjáról egyelőre nincs hír. Részemről nagyon várom a premiert, mert a könyv meghatározó volt az életemben, éppen ezért bízom benne, hogy az adaptáció is megfelelő lesz.

Ha még nem olvastad a könyvet, érdemes pótolni!

tizenharom-okom-volt-konyv