Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Fülig beléd zúgtam: Ilyen szép az új Netflix adaptáció filmes borítója

Alice Oseman képregénye, a Heartstopper – Fülig beléd zúgtam már meghódította a világot, most pedig itt az idő, hogy sorozat formájában is sok rajongót gyűjtsön. Az adaptáció 2022. április 22-én érkezik a Netflixre. Nyolc, egyenként harminc perces részre számíthatunk.

A felnőtté válásról szóló történetben Charlie és Nick rájön, hogy a barátságukból több is lehet, miközben igyekeznek megtalálni a helyüket az iskolában és a szerelemben. Szóval, a Young Royals vagy a Love, Simon rajongói új kedvencet avathatnak.

Az első trailer a múlt héten már be is futott, és annyira cuki, hogy az hihetetlen. Külön plusz pont, hogy, a képregények rajongói is elégedettek, legalábbis hozzám TikTokon több ilyen videó is eljutott, némelyik a képregényes oldallal illusztrálta, hogy mennyire méltón bántak az alapanyaggal. Persze ez csak a trailer volt, a sorozatnál derül ki minden. (Alig várom, hogy lássam!)

Alice Oseman a tegnap megosztotta a filmes borítót, ráadásul pár képet a kulisszák mögötti fotózásról is. Elég ügyesen rekreálták az eredeti borítót, imádom, hogy mennyire kreatívak.

A Fülig beléd zúgtam képregény magyarul a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában fog érkezni, a kiadó tájékoztatása szerint igyekeznek belőni a sorozat premierje körüli dátumot. Arról, hogy filmes vagy eredeti borítóval olvashatjuk-e, még nincs infó.

* Ide kattintva előjegyezhető a kötet *