Home Hírek Jön a Menedék, a nagy sikerű Vörös Pöttyös, amiből film is készült!

Jön a Menedék, a nagy sikerű Vörös Pöttyös, amiből film is készült!

Németországban hatalmas sikert aratott Carola Wimmer és Lea Schmidbauer sorozata, amikből három nagy sikerű film is készült. Ezeket A Menedék címmel itthon is bemutatták, alább meg is nézhetitek a trailert.

A könyv megjelenése még idén esedékes, a történet pedig egy fiatal lányról szól, aki különleges kapcsolatot ápol Szélviharral, a vad lóval, akit csak ő tud betörni. A fülszöveg még többet elárul, magyar borító egyelőre nincs.

Egy kis érdekesség: a filmeket ugyanaz a Constantin Film készítette, akiknek az Árnyvadász filmeket és a sorozatot köszönhetjük!

Carola Wimmer és Lea Schmidbauer – Együtt szabadok vagyunk (A menedék 1.)

Minden lórajongónak – a filmhez készült könyv.

Mika rettenetesen elkeseredett. Mivel az iskolában megbukott, a táborozás helyett egész nyáron magolnia kell – méghozzá pont a szigorú nagymamája lovasfarmján. De Mikának esze ágában sincs a könyveibe temetkezni, és hagyni, hogy Sam, a lovászfiú megfigyelje. Az istálló legsötétebb bokszában rátalál a vad és félénk ménre, Szélviharra. Még Michelle, a farm legjobb díjugratója, és a nagymamája sem tudja megfékezni a veszélyesnek tartott állatot. A nyugtalan ló teljesen elbűvöli a lányt, és ‒ minden figyelmeztetés ellenére ‒ titokban az istállóba lopódzik. Ez lesz különös barátságuk kezdete, mert Mika ekkor fedezi fel a lovak iránti rajongását és egészen különleges adottságát: beszéli a lovak nyelvét! Vajon meg tudja szelídíteni Szélvihart?

A könyv alapján készült film megható történet egy igaz barátságról, a lovak iránti őszinte szeretetről és a bátorság hatalmáról. Számtalan színes fotóval a film jeleneteiből és a szereplőkről.