Home Megjelenésre várva Még idén megjelenhet a harmadik Magisztérium kötet!

Még idén megjelenhet a harmadik Magisztérium kötet!

Ez az év egyértelműen a Cassandra Clare fanoknak kedvezett! Már megjelent a teljes Árnyvadász Akadémia sorozat magyarul, idén érkezik a Lady Midnight, és a hírek szerint 2016 telén jön a 3. Magisztérium kötet is, a Bronzkulcs, ugyanúgy Komáromy Zsófia fordításában.

A második kötet vége után már nagyon kíváncsi vagyok, hogy miként folytatódik a történet. Ráadásul egyre inkább kezdem azt érezni, hogy eltérünk a Harry Potter vonaltól, szóval, nagyon lelkes vagyok, és egyben kíváncsi az új kötetre.

Alább megnézhetitek a Bronzkulcs magyar fülszövegét, és csatoltam az eredeti borítót is, mivel a magyar még nem készült el.

Holly Black & Cassandra Clare - Magisztérium 3. A bronzkulcs

Holly Black & Cassandra Clare – Magisztérium 3. A bronzkulcs

A mágia megmenthet. A mágia megölhet.

A Magisztérium diákjai elméletben teljes biztonságban vannak varázslatos iskolájukban. A mágusok gondos irányításával megtanulják használni a varázserejüket, és rendet teremteni a kaotikus világban.

Ám a káosz most felveszi velük a harcot.

Callnek, Tamarának és Aaronnak olyan dolgok miatt kéne aggódniuk, mint a felmérők és varázsversenyek. Ám az egyik iskolatársuk megdöbbentő halála után muszáj a hidegvérű gyilkos nyomára bukkanniuk… kockára téve a saját életüket.

Az ifjú barátok kénytelenek szembenézni azzal, hogy a mágia csak annyira jó, amennyire a felhasználója. Gonosz kezekben mérhetetlen kárt tud okozni – hacsak Call, Tamara és Aaron még időben meg nem akadályozzák.

A Magisztérium-sorozat lenyűgöző harmadik részében a két nagy sikerű írónő, Holly Black és Cassandra Clare egy olyan iskolát tárnak elénk, ahol bármi megtörténhet – legyen jó vagy gonosz –, és az igazságot egyedül úgy lehet kideríteni, ha hőseink mindent hajlandóak kockára tenni.