Home Hírek Az összes Vámpírakadémia kötet megjelenik új borítóval?

Az összes Vámpírakadémia kötet megjelenik új borítóval?

Tegnap kaptuk meg az Agave Kiadótól a Vámpírakadémia első részének a lenyűgözően szép új borítóját, és azt is megtudtuk, hogy a kötet szeptember 15-én fog ismét megjelenni, és új szerkesztést is kap.

A hírre rengetegen megörültünk, hiszen okkal szeretjük annyira a sorozatot, nekem is a szívem egyik csücske. Rögtön fel is merült nem egy olvasóban, hogy a többi kötet is kap-e ilyen szép kiadást. A kiadói válasz ez volt:

“Ez függ attól is, hogy az olvasók mit szeretnének, de ha ennek a könyvnek a fogyásai kedvezően alakulnak, akkor természetesen nem állunk meg. Erre az új kiadásra lehet tekinteni igényfelmérésként is.”

Szóva került a kérdések között az is, hogy érkezik-e a Vérvonalak folytatása. A Vérvonalak a Vámpírakadémia spin-off sorozata, több közös szereplővel. Magyarul sajnos csak az első részt kaptuk meg évekkel ezelőtt.

“A közeljövőben nem tervezzük folytatni a sorozatot, de nem esélytelen. Sok múlik azon is, hogy ennek a kötetnek milyen lesz a fogadtatása.”

Lefordítva tehát a Vámpírakadémia első részének a fogyásától teszi függővé a kiadó, hogy érkezik-e a többi öt kötet is új borítóval, illetve azt is, hogy megkapjuk-e a Vérvonalak sorozatot. Ezek után pláne ajánlom figyelmetekbe a könyveket! Az első részről évekkel ezelőtt itt írtam értékelést!