Home Hírek A Tűzgyűjtő: Szinkronos előzetest kapott az új Stephen King adaptáció

A Tűzgyűjtő: Szinkronos előzetest kapott az új Stephen King adaptáció

Újabb Stephen King adaptáció érkezik a mozikba, méghozzá a mester 1980-as regényéből, a Tűzgyűjtóból. Itt a középpontban egy 8 éves kislány áll, aki manipulálni tudja a tüzet, az apja pedig próbálja megmenteni a lányát, amikor a CIA szemet vet rá.

A főszerepekben Zac Efron és Ryan Kiera Armstrong, ma pedig befutott az első szinkronos trailer, amiből látható, hogy igencsak epikus filmre készülhetünk. A Tűzgyújtó premierje 2022. május 12-én esedékes a magyar mozikban. Remélhetőleg addig a regény is kap új kiadást.

Stephen King – A Tűzgyújtő

Charlie McGee 8 éves, szép szőke amerikai iskolás leány. Jó gyerek, a szülei szemefénye. De a kislány a föld leghatalmasabb fegyvere is egyszersmind. Puszta figyelem- öszpontosítással lángra lobbanthatja környezetét.

A kislányra ezért van szüksége a CIA-nak, de a legkülönbözőbb egyéb titkos szervezeteknek is. Ha nem kaparinthatják meg élve, legalább holtnak szeretnék tudni. Andy, a kislány édesapja rettenetes gyerekével folyvást menekül, menekül, keresztül-kasul az Egyesült Államokban. Útjukat felrobbanó benzinkutak, lángoló épületek, hamuvá porladó emberek szegélyezik.