Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

5 dolog, amit a legjobban várok a Trónok harca utolsó évadában

Hétfőn hajnalban végre elstartol a Trónok harca utolsó évada. Keserédes lesz a búcsú, hiszen már csak hat rész van hátra – igaz, ezek hosszabbak lesznek a szokásosnál.

Mint sokan mások, én is nagyon várom már a lezárást, tele vagy kérdésekkel, gondolatokkal. Össze is gyűjtöttem, hogy mit várok legjobban a nyolcadik évadban – remélhetőleg mindegyikre sor kerül majd.

#1 – Arya és Jon reuniont! Annyira édes volt a két (unoka)testvér az első évadban, alig várom már, hogy újra találkozzanak. Különösen kíváncsi leszek arra, hogy Jon vajon mit szól majd ahhoz, hogy abból a pici lányból az évek elteltével arc nélküli profi gyilkos lett.

#2 – Sansa mindenek felett! Nekem már kábé a kezdetektől Sansa a kedvenc karakterem. Imádtam végignézni a karakter fejlődését, és külön csodálom őt, hogy annyi ereje volt minden kínt elviselni. Aranykalitkába zárva, borzalmas emberekkel töltötte az elmúlt éveket, de felemelkedett, erős lett, és nem kellett hozzá sem szuper erő, sem bérgyilkos kiképzés. Nagyon kíváncsi vagyok merre visz az útja tovább, remélem nem ölik meg.

#3 – Még több infót a másokról! Bár már hét évad eltelt, és tudjuk a keletkezésük történetét, de még mindig olyan homályos a kép bennem a mások kapcsán. Mit is akarnak pontosan? Mit akar egyáltalán az Éjkirály? És egyáltalán, képesek lesznek-e az emberek, hogy megállítsák őt?

#4 – Mi lesz veled Jon és Dany? Annyira édesek voltak a hetedik évadban, ahogy összejöttek, mit sem tudva arról, hogy rokonok. Nagyon fúrja az oldalamat, hogy mi történik, ha kiderül a dolog. Továbbra is együtt maradnak-e, netán Danyből előtör az őrült, és meg akarja-e ölni Jont, hogy senki se veszélyeztesse a trónját. Na meg ugye a másik kérdés: vajon a jóslat megbillenthető-e, és Dany terhes lesz-e. (Ha már babák, vajon Cersei tényleg terhes? Vele is mi lesz? Őt is szeretem minden hibája dacára)

#5 – Ki ül vajon a végén a Vastrónon? Naná, hogy tudni akarom! Persze, simán lehet, hogy senki se kerül a trónra, vagy többen ülnek majd rajta, vagy egész Westeros az enyészeté – pontosabban szólva a télé lesz. Sok lehetőség van, alig várom, hogy kiderüljön mi lesz a vége.