Home Hírek Három Sarah Dessen könyvből is filmet készít a Netflix!

Három Sarah Dessen könyvből is filmet készít a Netflix!

Annyira szeretem Sarah Dessen Young Adult könyveit! Idővel még azokra is meleg szívvel gondolok vissza, amikre 4 csillagot adtam, mert utólag olyan sok élmény, gondolat ülepedett le bennem a könyvekből. Ezért is örülök különösen a héten érkezett hírnek: három Sarah Dessen könyvből is filmet készít a Netflix! Arról még nem tudni, hogy mikor jönnek az adaptációk, de érzem, hogy ezekre megéri majd várni.

A háromból kettő már megjelent itthon. Az Álom két keréken hősnője, Auden, aki képtelen aludni, mert nehezen dolgozta fel a szülei válását. A nyarat az apjánál tölti, és ott talál rá a szerelem egy súlyos titkot hordozó fiú képében. A bicikli pedig nem véletlen a borítón, baromi ötletesen lett beleépítve a történetbe.

Az Altatódal Remy története, a lányé, aki retteg igazi párkapcsolatba bonyolódni bármely sráccal, mert fél kinyitni a szívét, és az anyja példája sem túl pozitív, aki jelenleg az ötödik férjénél tart. Ám megérkezik az életébe egy cuki zenész srác, aki úgy tűnik képes lehet áttörni a Remy szívét óvó falat.

A Once and for All még nem jelent itthon. Itt Louna a főszereplő, aki egy esküvőtervező lányaként rengeteg pár egybekélését látta. Ám mégis cinikus a happy ending kapcsán, különösen mert az első kapcsolata fájdalmasan ért véget. Ám ekkor ismeri meg Ambrose-t…