Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Négyen egy gatyában reunion + érkezik a 3. film is?

Tavaly volt tíz éve, hogy a mozik bemutatták a Négyen egy gatyában című filmet, ami Ann Brashares regénye alapján készült, 2008-ban pedig megérkezett a folytatása is.

negyen-egy-gatyaban-02

A film főszerepeiben az akkor még kevésbé ismert Alexis Bledel (Gilmore Girls), America Ferrera (Ugly Betty), Blake Lively (Gossip Girl) és Amber Tamblyn (Doktor House) bizonyítottak, napjainkra pedig mindannyian elismert színészekként vannak számon tartva.

Most pénteken egy kisebb reuniont tartottak mind a négyen összegyűltek, némi baráti beszélgetésre. Erről egy közös fotót is megosztott America Ferrera az Instagram oldalán: csodás újra együtt látni a lányokat!

negyen-egy-gatyaban-reunion

Már régóta beszélik, hogy érdemes lenne-e folytatni a filmsorozatot, és előállni a harmadik résszel. Az alapanyag kétségkívül adott, méghozzá Ann Brashares utolsó Négyen egy gatyában könyve, a Sisterhood Everlasting.

Az utolsó regény cselekménye tíz évvel később játszódik, a lányok immáron felnőtt nők, akiket elválasztott egymástól az élet, no és a lakhelyük. Tibby Ausztráliában él Briannel, Lena tanárnő, együtt jár egy sráccal, de amikor újra találkozik Kostossal, fellobban a régi láng. Carmen sikeres színésznő New Yorkban és éppen az esküvőjére készül, Bridget pedig még mindig együtt él Erickkel. Egy tragédia azonban összehozza a lányokat.

negyen-egy-gatyaban-01

Kétségkívül lehetne erre a történetre építeni, korban a színésznők meg is felelnek a feladatra. Nemrég Blake Lively is nyilatkozott az esetleges folytatásról, igaz, konkrétumokat nem árult el.

„Nagy esély van rá, hogy talán legyen egy harmadik film. Négyen még mindig a legjobb barátok vagyunk, és mindig is arról álmodtunk, hogy négyen újra létrehozhassunk együtt valamit.”Blake Lively

blake-lively

Ez kétségkívül nem jelent teljes bizonyosságot, de ha hozzávesszük a filmek box office eredményeit is, talán van okunk reménykedni.

A 25 millió dollárból készült első rész 39 milliót hozott Amerikában, míg a 27 millióból készült folytatás 44 milliót. Ez már önmagában megtérülés, és itt nem szerepel a DVD, CD és egyéb merch and masine termékekből származó bevétel.

A színészek tehát szeretnék, alapanyag lenne hozzá, már „csak” némi szerencse kell hozzá, hogy a harmadik film is elkészüljön. Én nagyon remélem, hogy sor kerül rá, ugye ti is? 🙂