Home Hírek Meglett Csingiling – Jön az élő Disney adaptáció a Pán Péterből!

Meglett Csingiling – Jön az élő Disney adaptáció a Pán Péterből!

Vírushelyzet ide vagy oda, folyamatosan érkeznek a kultikus Disney mesék élő szereplős feldolgozásai. Sokak kedvence, a Pán Péter is sorra kerül!

A napokban a Disney kiosztotta az imádnivaló tündér, Csingiling szerepét, amit Yara Shahidi, A nap is csillag sztárja kapott meg. Akárcsak A Kis hableány esetében, egy fehér bőrű karaktert ismét színes bőrű színésznő kapott meg.

Akadt is emiatt felzúdulás a neten, de meglepően kevesebb az ideges hang, mint Ariel esetében. Ehhez nagy eséllyel az is hozzájárul, hogy Yara Shahidi nem csak színésznőként elismert, hanem jelentős az emberjogi mozgalmak kapcsán végzett munkája is, a színésznő ugyanis Zendaya mellett generációjának az egyik legerősebb hangja.

Visszatérve a Pán Péterre, azt már lehet tudni, hogy a főszerepben Alexander Molony és Ever Anderson bizonyíthat, a hírhedt Hook kapitányt pedig a “fiatal Dumbledore“, Jude Law formálhatja meg.

A filmet David Lowerey rendezi, ő korábban az Elliott, a sárkányt csinálta. A filmet a jelenlegi tervek szerint moziban szeretnék majd bemutatni, kérdés, hogy mit hoz a jövő és a vírushelyzet. Premier dátum még nincs.